Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samuelu je sinoc cijena skocila na 80 000 000 eura, brat bratu Momak je IGRACINA, kad je primio Snajderov pas\' ja sam vec poceo slaviti BRAVO Moratti
dobro si, ima tu istine!
A Džeko???
Nema tu ništa \"između redova\". Inter je bolja ekipa i tačka. Dobili su ih u dvije tekme i time je sve rečeno. Chelsea, koji je ekipa krkana je konačno naletio na ekipu koja je isto tako fizički moćna pa može podnijeti njihovu trku, ali koja za razliku od njih ima tehnički superirornije i inteligentnije igrače. Lucio, Samuel, Maicon i Zanetti igraju kao da su fantasisti, što se baš ne može reći za Alexa, Ivanovića, Zhirkova, Terrya Maicon je Maloudu koji je u strašnoj formi stavio u džep, isto kao i Lucio Drogbu. Svako ko imalo razumije fudbal, vidio je istu stvar..puno bolji i moćniji Inter od precjenjih zvijezda Lamparda, Ballacka, Kaloua..
Ovaj Murinjo je fkt. isfrustriran covjek. Cestitam mu na pobjedi, zasluzeno je pobijedio ali ocigledno je da ima nekih psihickih problema tipa osjecaja manje vrijednosti pa se ovoliko \"busa u prsa\".
kako se samo nasladjuje tudjoj nesreci ko zna citat izmedju redova... ali ima i pravo. eki abramovic je inteligentan covjek (kad je meni dao nogu) :)
I am the Special One!!!
dabogda dobili MANU da ti su_pak taj ciganski razvali!!
Ne volim te ali bravo majstore...