Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dakle ovo je sprdnja ... se gleda dupe, glava, rame, ruka ili generalno centar igraća > po 4 od 5 je offsajd .... i opet je lakše sudit kontra Hrvatske. A onda i ovo: 1 piksel ove grafike pokriva 3cm dole na terenu - i kak ćemo to sad?
Kada li cemo mi imati svoj tim da bodrimo na svjetskom da ne gledamo stalno komsiji preko ograde. Ah da, kadse igraci na pripremama budu ponasali ko u svojim europskim klubovima, zna se kad je spavanje, da se ne pije i ne banci pred utakmicu- jer bi ih tamo otkaz cekao. A svoju zemlju kao koridu tretiraju - hvala momci.
VAR ne vara
Kad naši igraju?
Koliko vidim bit ce penali i ponovo ce na guzove da dobije hrvatska kao i obicno
Kasnite vise od BHT😂
Sve regularno, ruke nebitne racunaju se samo dijelovi tijela kojim se moze postici gol. Bice tesko komsijama Japanci su dobro disciplinovani, po meni jedino visok pritisak i na misice sto se kaze da krenu jer ne vidim drugi nacin. Moraju se paziti prekida hrvati. Ne idu visoke lopte jer su japanci niski ali izgleda da imaju puno drugih kombinacija. Vidjecemo sta ce biti na kraju.
Ruka nema veze samo dio tjela kojim moze zabiti go tipa penkara moze biti u opsajdu.. Ali rukom ne moze difinitivno zabiti 👍
Kod nas u Bosni još 0:0😂😂
Sta je opsajd?
čisto idemo braćo japanci po pobjedu