Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse je biti trener na klixu i kenjati na njih kad vam nije nesto na srcu ! Zmajevi sretno veceras i zgazite Meksiko i zacepite usta ovim kriticarima, sto hoce da budu treneri ! SRETNO BOSANSKI ZMAJEVI !
A jesu li oni i zmajevi ,,Hercegovine"?:)
oni su Zmajevi onih koji ih smatraju za svoje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovima realno moramo 5 zabit'.
pazi da ne bude obratno. ahihihihi.
A vi bi jedva docekali dusmani, prati svoju kroaciju balego jedna !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Luis El Matador Hernandez nekada, Luis Chicharito Hernandez danas. Jednostavno moraš voljeti taj meksički temperament i njihove špic igrače. Uvijek su mi bili dragi, ali Bosna je Bosna. Ajmo Zmajeviiiii! :)
Samo da ne popucaju stative :) realno trebali bi ih uzet lopatom... i dalje mislim da će prva utakmica protiv argentine biti najvažnija za nas. bez obzira pobijedili ili izgubili. Naš duh je nestalan. sad ovako sad onako. ne znam kako ću izdržati do početka SP... nema mi druge morat ću nakapati malo valerijane na kocku sećera :p
Približava se svjetsko, euforija raste Zmajevi već počeli golovima da časte Pala je obala, Mexiko ce pasti Da dočekamo mundijal sa puno slasti . Zmajevi naši, Bosnu će da brane Marakana ima da od Fanaticosa plane. Da se ime Bosna spominje po svijetu Da na kraju oličje damo Papetu. Džeko, Pjanke, Spahić Emir Svima na sjetskom će pravitii nemir. Tu je i ostatak tima Podjednaku zahvalost dajemo svima. Mala zemlja, velikih ljudi I ti naš navijač budi. Osvijetlit ćemo ovoj zemlji obraz pa zar smo mi ikada znali za poraz ! Naleti mi inspiracija, k'o Čombetu Zmajevi sretno, do nove pobjede !
i uspjećes ko čombe
valjda juznoamericke drzave,,,
A gdje je Gio?
Mexico nije i nikada nije bio bez veze ekipa, ali sam optimista da ćemo većeras da ih roknemo. Hajmo pepi naši Zmajevi
ako meksiko ne uvali ovima 6 komata nista nije
Nesto me muha da bi nasi mogli popusit sa 2-1 :D
Nije losa ekipa Meksika nikako, nadamo se slicno dobroj igri kao i protiv Obale Slonovace, sretno nasim Zmajevima i glavnom Zmaju Dzeksonu.
ko prenosi?
Ma otrest ćemo ih ko beba zvečku ;)
razbit il otrest?
Upravu si...ali mi nije moglo na um pasti ;)
meksiku nije do zayebancije, znaju da ih ceka u grupi Hrvatska. Brazil i Kamerun.... igrat ce najjace sto mogu