Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerujte da nam jedino golman spashava situaciju.
U pravu si! Igrači ne mogu vruće kifle...
sami.smo krivi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BUDIMO VISE ISKRENI UNISTIO NAS JE DZEKO I SPAHIC SVOJOM IGROM. DOSTA JE VISE I DZEKE I SPAHICA !!! SPAHIC ANTIPATICNI LEPOTAN ZA ULIGUZICE. HAJROVICA MJENJAJU MOMKA KOJI DUZU OSTAVLJA NA TERENU BRUKA I SRAMOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OGORCEN SAMMMMMMMMMMMMMMMMM .
ko babe, ovo nije ekipa od argentine
PAPE je s*** tekmu, kakav dzeko kako brate da se lik bori sam protiv 5 igraca nigerije, nije do njega!
Gledajuci utakmicu kroz glavu mi je proletila pomalo neobicna pomisao, naime, ko je imao priliku upoznati nekoga od afrikanera mogao je primjetiti da se u mnogo manjim stvarima 'potpomazu' crnom magijom, sihrom.. nazovite kako hocete. Jarane, smijem se zakleti da su oni nesto 'naucili' na svome golu pa da nece lopta unutra. A onaj sudija je usput na nesto nagazio... zvucni smjesno ali je vrlo moguce.
Ofsajd je bio to je 100%, al kad god vidim snimak akcije njihovog gola ja nemam dojam da je bilo nekog pretjeranog kontakta nad Spahicem, cak mislim da je Spahic bio grublji u duelu, jednostavno covjek ga pretrcao i kraj!
porucujem svima da se prestane sa glupim, pateticnim kritikama te papeta, te dzeke, te spahica itd. nasi su momci zvanicno zabili REGULARAN gol i on je PONISTEN. rezultat je 1:1 sudiju razapeti na kriz. pod hitno uvesti tehnologiju kamera za kriticne situacije kao offside situacije i prekrsaje u 11-tercu
ZAHTIJEVATI od yebene fife da analiziraju ponisteni gol i da na osnovu njihove yebene tehnologije uvide da je gol REGULARAN i da se bosni da 1 bod.
naivna umjetnost je sport za tebe. I ne kaže se razapeti na križ nego nabiti na kolac - to je ipak tradicija ovih krajeva
i mi smo lose igrali ali nas je sudija pokrao
Treba mu otici u Novi Zeland, sacekati da isplovi sa svojim camcem pa nahraniti gladne ribice ovim smradom. ozda jos bolje da nahranimo pirane u Amazonu kad je vec u Brazilu.
Ne treba mu mamu nego njega a da mu mama gleda
sta ste mislili da ce se covjek prepasti meduljaninove bradice? :)
Pa nema on jedini bradicu, to sto ste vi krstasi iskompleksirani to je druga prica. I vasa vecina cetnickih vojvoda ima bradurinu i to ulojenu.
Nasi momci su imali najbolji period igre kada smo postigli gol koji je bio cist ko suza, i nakon toga prekrsaj nad Spahom kod gola Nigerijie, to je odlucilo utakmicu, Ribar je pokazao da je ipak za riba a ne za SP!
on je sudio na SP.u južnoj Africi, a naši mogu suci samo gledati tekle toliko o kvalitetu
........profesore, sjedni........jedan............
Nikad mi necemo nista napraviti.Pola igraca igra kad im se cefne,a ne kad trebaju.Jbt. kljucna utakmica oni se setkaju po terenu FUJ!!!
zelim mu tesku bolescuru, u familiji,da Bog da novozelandsko pasce ne umro dok ne ispatio svaku suzu bosansku..rak ti familiju tocio pseto lopovsko
NA osnovu igre samo nismo zasluzili da idemo dalje nisu znali ba da ginu za zemlj osim Begovica i BESICA OSTALI JAD I CEMER!! Ali i dosta je pomogo sto je sudija ponistio potuno isparavan pogodak manekena Djeke gledao sam snimku 20 puta usporeno ma cist gol ko suza i da je bio gol mislim da nebi sad mnogi pisali negativno ovdje ali najvanzije nisam mogao da ne nazovem ove ovce moje komsije Novozalandjane hebo sam im sve po spisku njihovi se javili glavni na telefon CEO 2 poruke im ostavio na engeskom hebo sam im sve po spisku a javio se i neki Steven uzivo hebo sam mu sve po spisku i zahvalio na sudiji i rekao da cuvaju samo ovce debili toliko hvala
Spaha nas s*** po treci put .U lisabonu parni karton i na uzvratu bez njega igrali .Srusio Nasrija za penal u Parisu i veceras ko p....tina se plazio i place sudiji .Volio bi da ga nagaze novinari da se oprosti od repke koliko je valjo toliko nas je i sj ...o
pa tebi spaha kriv ako ne igra,kriv ako igra? saberi se
@El camionero Nekontas ti braco procitaj jedno pet-sest puta mozda krehnes inace dizelu malo treba vremena
uzeo je ovaj seronja pare od nigerije