Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao Sona is Prison Break serije, pakao
Opravdao prezime, sada će biti pravi Robinho
Dream team brazilskih propaliteta Adriano Robinho Ronaldinho Dani Alves
porke Robi porke iho 🙃
Imas pare imas sve ,i silujes pa tacno treba dozivotnu dobit
Da nije pare potrošio, mogao je sjediti u zatvoru sa jakuzzijem i 50 inčnim TV-om ili biti pušten kao Alves. Imaš ugled, imaš milione i odeš da siluješ tamo neku djevojku? Samo dokaz da novac sam po sebi ne donosi sreću.
Jesi siguran da je silovao, ti licno vidio. Naivan si onda! Ne branim ga, ali danasnje cure lozi samo lovaa i slava. A nas muskarce jbg dobra koka! On sine nema ramena, citav udje glat! A onda ide prijava za silovanje...
Ja nigdje nisam napisao da sam vidio, niti bilo šta tvrdim. Ja samo polazim od onoga što je sud u ovom slučaju presudio, a da li je to pravedno i tačno, to ne znam.
klix marionete jestel kad napisali pakao na zemlji GAZA prodali bi brata rodjenog ta lajk,a za pare nema dalje ima pravde pred bogom
najveci konclager na svijetu Gaza / civilizacijsko dostignuce velikog naroda Izraela......
Jedini pakao na zemlji je enklava Gaze... novinari povrsni ste