Svečanost u Sarajevu
0
Otvaranje pomoćnog stadiona na Koševu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A o lovi da ne komentarisem. Htio sam izgraditi malofudbalski teren i napravio procjenu.Najskuplja ponuda za tere od 50m je bila ponuda Hrvatske kompanije od 50.000KM sa svim. E sad kontajte sami.Veliki teren je dug 105 a sirok 60-70m. Masala se zagrabilo....
Ovo je prekrasno! Godinama sam gutao prasinu na ovome terenu a najgore je bilo igrati nakon blata koje se osusilo.Ovo je jednostavno bilo jedino moguce rjesenje jer ovaj teren exploatise na desetine ekipa i niti jedna trava moze da to izdrzi. Bravo za sve zasluzne! Napokon!
pola miliona maraka ... koliko su dobri bili ova dvojica ...
sramota da se mora stavljati umjetna trava. zaista porazavajuce
I bilo je vrijeme,slucajno SDP ovci :o)
Odlicno svaka cast.