Liječila poznate nogometaše
0
Otkrivena tajnovita srbijanska dr. Marijana
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi ovo opalio
turski hakeri dolaze kod brace.
cuj ASOVI LIVERPOOLA HRVATI OLIC I SRNA ...............OVI NOVINARI SU BBOLESTNI I NIJE RAZVAN RAC NEGO RAZVAN RAT
Ona ima razradjen plan za sportiste kao i ostale beogradjanke a to je olaksati novcanik i automatski ces bolje i brze da hodas.
Ovako nešto treba svaka kuća da ima...
zaboli me neka stavr kome je ona pusila. prestanite ovakve govnaste i besmislene stvai objavljivati. isceliteljka doktorica-mora da im je testise iscedila!
\"metode se sastoje u regeneraciji povrijeđenog mišićnog tkiva specijalnom ručnom masažom. Pri tome koristi roler uz originalne gelove s različitim prirodnim aktivnim supstancama, u elektromagnetnom polju koje se stvara prolaskom visokofrekventnih struja kroz oštećeno tkivo. \" Sto bre jednostavno ne kazete da im pusi kite, kada ona to sama potvrdjuje: \"Kontraindikacija nema, a nikada nije zabilježen problem kod igrača podvrgnutih antidoping testovima.\" Kome je to \"Hos da ti popusim\" problem?! ?!
sto vise gledam ovu cetnikusu sve mi se vise dize karina... kako bi je zguzio....bili bi to isto ko ono nekad kad su srpske pic.kice pusile tursku cunu i primale ga u picu....pa zato sad ponosni srbi su polu turci.....
plakalovicu...... svaka ti(bula)dala...... KRALJ SI...... P.S. muje...mars na bliski istok gdje vam je mjesto
GLEDAM OVOGA LAGUMDZIJU I IZGLEDA DA JE U VELIKIM PROBLEMIMA PA ZATO POKUSAVA NAPADATI NAJ JACEGA LIKA U BOSNI- A OVA PRICA O POVLACENJU SA FUNKCIJA?? IMATE VI SVI DOBRO PLACENE SAVJETNIKE PA NE BI DA PAMETUJEM-ALI ZAR NE BI BILO LOSE KORISTIT SE MUSLIMANSKIM STILOM ZLOUPOTREBE VLASTI-AKO HARIS POSALJE PISMO OSUDE SRBIJI-OVA GNJIDA RADMANOVIC MOZE POSLATI PISMO PODRSKE ODMAH 10 MIN POSLE IL IU ENGLESKU AKO ZLOCINAC SILAJDIC POSALJE PROTEST -KONJ RADMANOVIC TREBA POSLATI PODRSKU ENGLESKOJ-TO CE POKAZATI SVJETU DA JE BOSNA LAZNA I NEODRZIVA TVOREVINA-A NE KUKAVICKI SE POVLACITI I NAVLACITI GNIJEV STRANIH SILA-LAGANI I HLADNE GLAVE-KAO NAROD -BOSNJE STITE GANICA A OVOGA SINOC SA TRUBACIMA DOCEKUJU TO JE PRAVI ODGOVOR AKO ONI NE DAJU ZLOCINCE SVOJE-ODMAH DATI ULICU RATKU MLADICU U ISTOCNOM SARAJEVU-TO JE NAJ BOLJI NACIN DA SE BUDE RAVNOPRAVAN U SVIM SFERAMA ZIVOTA-EH RADMANOVIC SAMO DA ODE ;GORI JE OD BABE NEKE
http://www.e-castig.com/index.php?r=wYgK
Papa Benedikt XVI. bio je umiješan u prikrivanje pedofilskih skandala u Njemačkoj, piše Times. Dok je bio kardinal Ratzinger je saznao za slučaj svećenika iz Bavarske koji je 1980. godine prisilio dječaka na oralni seks, nakon čega je premješten u drugu župu. Šest godina kasnije isti je svećenik ponovio svoj zločin te je dobio 198-mjesečnu uvjetnu kaznu, no svejedno nije otpušten iz službe već je poslan na terapiju. U Njemačkoj je otrkiveno više od 170 slučaja prikrivanja pedofilskih skandala među pripadnicima klera. haha no comment
ova je srpski svetac koji je reinkarnacija milosevica. ma vjerujte mi kad vam kazem...dobra je ona ko sto je milosevic bio:-)))
Cim neko prica o \"iscjeljiteljskim sposobnostima\" a nije mu ime Gregory House - znas da lazu.
pipo pipas moj