Liječila poznate nogometaše
0

Otkrivena tajnovita srbijanska dr. Marijana

Sarajevo-x.com
Foto: Kurir
Foto: Kurir
O njoj se pisalo u medijima širom Evrope i bila je strogo čuvana tajna jer je svojim sposobnostima pomogla mnogim najboljim nogometašima današnjice da izbjegnu teške operacije i naprave pauze u svojim karijerama. Nazvana je dobročiniteljkom i iscjeliteljicom. Dr. Marijana Kovačević je razotkrivena pod velikim pritiskom javnosti.

Srbijanski list Kurir piše da se dr. Marijana Kovačević umorila od stalnog skrivanja od svjetskih medija te je odlučila i napraviti vlastitu internet prezentaciju, te otkriti čime se tačno bavi i ko su bili njeni klijenti.

Na web siteu ona je opisala i metode njenog liječenja za kojima su poludjeli mnogi nogometni klubovi u želji da spasi svoje najbolje igrače.

Kako je napisala dr. Kovačević, metode se sastoje u regeneraciji povrijeđenog mišićnog tkiva specijalnom ručnom masažom. Pri tome koristi roler uz originalne gelove s različitim prirodnim aktivnim supstancama, u elektromagnetnom polju koje se stvara prolaskom visokofrekventnih struja kroz oštećeno tkivo.

Kontraindikacija nema, a nikada nije zabilježen problem kod igrača podvrgnutih antidoping testovima.

Na listi imena koje je objavila na svojim internet stranicama, dr. Kovačević je navela 114 imena, na kojoj je gotovo kompletna reprezentacija Srbije, zatim asovi Liverpoola, Hrvati Ivica Olić i Darijo Srna, Partizanovi internacionalci Kleo i Moreira, košarkaši Milton Palasio, Milan Gurović i Strahinja Miloševic, Ukrajinac Anatolij Timoschuk.

Tokom januara dr. Kovačević je boravila u Antaliji, gdje je uspješno liječila Srnu i Razvana Raca iz Šahtjora, a među posljednjima njenu ordinaciju napustili su Nenad Džodić iz Montpelliera i Stanislav Manolev iz PSV Eindhovena.