Derbi starih rivala pripao Želji
0
Osim: Zadovoljan sam, Sloboda je igrala korektno
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skidamo ti kapu gospodine Amare!
Ku.r.c.imo se zato sto mozemo.. RAPSODIJA ZELJE.. pitarcici namazite dobro straznjice slije KA.R.A.NJE... ps. Molim gospodina Osima da vec kada nam stima utakmice da ne stima sa ovako velikim rezultatom, moze ko sta posumnjati, dovoljno je i 1-0, eventualno 2-1 u gostima. Unaprijed hvala.
Nije više cilj pobijedit Želju, nego dat mu go(što je prosto nemoguce) :DDDD
http://volimtezeljo.freevar.com/
Slobodu u Federalnu ligu gura naš Savez, zbog čega ? zbog ovolikih dugovanja Slobode. Ne kažem da je Želji sudija pomagao, ali bilo je utakmica na kojim je sudija odlucivao. I još nešto, ne mogu dvije ekipe iz manjeg entiteta da se vrate u niži rang..
TOLIKO SE K U R C I T E DA STE SE SVI U - K U R C I N E - PRETVORILI .
Ovim putem MOLIM Sir Amara Osima, da na Hadisonu poderemo guzove ovim malim, malenim sto imaju dvije titule iz doba Jug(r)e, i da im ni po koju cijenu ne damo ni pola boda, taman da im za lijeka treba. Nego, trpaj papcima do vrha !!! ŽEEEEEEELJOOOOOOOOOO !!!
sloboda mora opstati kako god...zvijezda nek im pokloni 3 boda (ipak je to komsiluk),borca cemo dobiti tak da ne bi trebalo biti problema... nikad sama nisi - Sloboda
ISKRENO I JA BIH VOLIO DA NAVIJAM ZA ŽELJU,ALI NE MOGU NAVIJAM ZA SARAJEVO, PA CU ONDA ŽELJU SAMO VOLITI.... EVO OVAKO NAVIJAM ZA SARAJEVO, ŽELJO SE VOLI!!! S mojim kako vi kazate torpedocima ili njanjama samo tuga razocarenje i bol, godinama ne znam za trofej, evo vec sam 6 razred mi nismo dupli pas odigrali....
slusati velida torpedovca kako samo sto neplace neprocjenjivo hahahahahahahahahahahahahaha.... http://youtu.be/69SAZWpFjOQ FORZA ZELJO !!!
SAV SI SE U K U R C I N U PRETVORIO .
http://volimtezeljo.freevar.com/ Željezničar za život cijeli
Igrala je onako kako je Ivica naredio, ipak u pitanju je licenca!!!
ti za koga god da navijas,odavno si \"ucutkan\" ;) sjedi kuci i pi raso!
Kako usutjeti ovo malo manijaka sto su na klixu?? sacekajte malo i procitat cemo rezultat 1 pretkola lige prvaka...heheheto ce biti smijeh do suza,a onda ce biti mi smo bar dolsi ovo,ono,blabla..neka tatice..
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
bogat mu rjecnik