Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj istu igru ko u Mariboru ziv bio!
SVI NA KOŠEVO Željezničar za život cijeli
yZAJdI , [url=http://cfrqkgytqbae.com/]cfrqkgytqbae[/url], [link=http://hffzvjpkaoat.com/]hffzvjpkaoat[/link], http://auuieoxlrmsu.com/
Jm7EGp pkasyqszhwil
This post made me smile. I\'m in the middle of triyng to finish up my Europe blog from last summer (I\'m a little slow with it), but my next post will actually be about the Amalfi coast. My boyfriend and I rode motorcycles through Europe for a month, and all I wanted to do the entire time was ride the Amalfi coast. I knew the roads would be narrow and on the edge of a cliff, but I hadn\'t anticipated all the traffic! It didn\'t turn out to be the most enjoyable riding since it was fairly dangerous, but I had thought a couple of times that it would have been much better to have traveled this by bus. After reading your comments, maybe motorcycle was really the way to go!
ej moj amare ti umisljas.,pa neigras ti sa unisom iz vogosce vec sa mariborom.nemozes ti to dostici ni pomocu raznih trikova.ljudice vam jos dati dva gola na kosevu.vi samo mozete igrati premijer ligu tu jedino mozete biti prvaci pomocu stela u savezu ali je i to dosao kraj....
Dojite ga dušmani. Za vas smo ipak nedostižni jadovi jedni jadni,mali,ukakani... MI SMO ŽELJINI , ŽELJO JE NAŠ!!!
SIN osvojio TATINU ligu.. a o superiornosti zbog istinske snage u PLBiH govore i ovi \"evropski\" rezultati.
UKUPAN PROFIT 22 750 I 6 500 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! STANJE NAKON 80 DANA: 33/43 POGOĐENIH SINGLOVA GDJE JE PROSJEČNA KVOTA VEĆA OD 2, ŠTO JE BLIZU 80 POSTO USPJEŠNOSTI ZASADA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Ko na koji nacin nesto osvoji pokazu rezultati u Evropi, po njima se vidi kako ste dosli do titule! Ja bih se na tvom mjestu stidio te price koju prosipas ovdje bar dok se koliko toliko ne zaborave 4 komada od ispodprosjecnog Maribora! Pokakim se na svaki vas trofej!
Svrha našeg niza je da mi svake godine osvojimo po jedan trofej ili dva,dok pojedinim klubovima to je samo pusti san,eto kontaš sad šta je svrha našeg niza...........A vi Pitari tišu da ste neki klub nekad bi nešto i osvojili a nebi samo igrali onako radi reda ,i još nešto možeš misliti kakav ste vi klub kad pored ovakve naše lige jedva izborite cetvrto mjesto da idete u Evropu.
...eh eto, obecavam dobru predstavu kao iz Maribora.... ZNACI TIP 2 NA MARIBOR
može ljože batje slovenske morže, pomozi bože da osjete i ispod kože
e moj amare pravis se pametan lafo ti neki karizmaticni strucnjak, a vamo te maribor pregazi ko plitki potok.
De nam samo objasni koja je svrha tog vaseg \"niza\", kad u Evropi nizete samo poraze?! Normalno bi bilo da te nizove nastavljate tamo gdje se BH fudbalu dodaju poeni, tako da te svoje nizove slobodno okacite macku o rep!
PA PA PARANOJA PRIMILI SMO 4 GOLA OD TOG MALOG MARIBORA PA PA PARANOJA...
Zestoko sam razocaran, ali nema predaje.