Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo ove godine, sve mi se ukazuje duplo, hecim kaze nije do ociju, nego do lige i kupa.
Prva tri komentara :))) DUPLA KRUNA ABD !!! DUPLA KRUNA !!!! shega mi vidjeti kone koje najavljuju titulu a i sami su svi svjesni da moraju zbog navijača ne bi li ih malo smirili ;) NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Ritžjetko cu se javljat, jer me boli pakas pa ne mogu da sjedim za racunarom. Joj kako boliiiiii, al joj i meraka :))))
@Dimitrijevići Nikad nam više nemojte pričati o svojoj \"veličini\" pogledajte samo kokošinjac, ovo da Komitet radi svoj posao je trebalo žestoko kazniti mede koje su cijelu zimu spavali i čekali da im sunce pripremi stadion za prvo kolo..... Još sutra hoće da prenose utakmicu na tv-u da nam se cijela Evropa smije zahvaljujući vašim nesposobnjakovićima u klubu i oko njega.... Vi klub....fuj...
@lažni bolo i njegov otac Puko se.....sam sa sobom pričaš, jesi li primjetio....i hajde što sam sa sobom pričaš nego i iznosiš opet svoju privatnost u javnost.... Sutra pojačavamo dresuru......nisi nikako dobar od silnih trauma koje preživljavaš u svojoj kućari.... Još malo lajite i pravac na spavanje......zabrinut sam za tebe pravo......
Igrajte X na kladionici.
Ja groblja od stadiona i travnjaka braco moja mila!
Samo pobjeda !!!
Imal mi dje komsije BOLA, nije valjda da je krepo od silnog primanja u pakaš, cccccccc
mjesec danas ste imali fore da ocistite i juznu trebinu i teren i niste bili u stanju da to odradite SRAMOTA !
Nije istina da su svi stadioni u BiH u ovakvom stanju , uslikajte stadion pod bijelim brijegom ili pecaru na Sirokom, travnjaci tih stadiona su u odlicnome stanju.Ako neko nađe u nekoj kladionici nek igra manje od 2.5 golova dobro namjeran savjet trpajte na to !
Jadan je taj Željo kad ni teren nije u stanju pripremiti, a igra derbi za prvo mjesto. Da se Širokom dogodio ovakav problem. teren bi bio kao Wembly, budite sigurni.
Hocete sjemenskih krompira?. Covjek ne moze u gumenim cizmana a ovi bi da igraju lopte
vozdra mi ne čekamo nikog!od sutra smo širokom na +4,sarajevu +9 i td!vjerovatno će neki ubrzo i trenere mjenjati jer je željo jednostavno nedostižan!!
ovo klub i q.u.r.a.c Boze sacuvaj ja livade.Pa zar niste snijeg mogli ocistiti 10dana prije utamice klosari jedni.Kad gledas press konferernciju rekao bi covjek klub a kad izadjes na teren vidis koje je to selo.
Nebitno sad ko za koga navija i to, al ovo je stvarno bruka ovakav teren , ne samo na grbavici ovako ce vjerovatno slično biti i na Koševu, u Tuzli, Gradačcu ... Naši postave travu i hoće u narednih 60 god. da igraju bez ikakvih ozbiljnijih korekcija na terenima. Ja lično nepamtim kad je na Koševu/Grbavici promjenjena trava.
konjusarnik vazda ist,i kao i obraz ljudi koji rade na odrzavanju stadiona nisu platu primili 12 mjeseci! Toliko o familiji Osim i milionima