Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi idi nesanice(Amare) da ne vidim tvoje lice da mi derbi bol ne stvara a a a a idi pusti me da je odsanjam(titulu Sarajeva)..
Pitanje za milion maraka: Ko prvi komentarise clanke u vezi sa osvajacem DUPLE KRUNE??? (Mala pomoc. Veliki su kompleksasi)
SAD ZNATE šegaljivi šeljo:radnik 1:1 BUHUHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
SVI GOLOVI 4 fudbal .com
Kompleksasi evo vam link :) leotar njanjajevo http://bambuser.com/v/3001230
Kako bolan ne znas igrati pred praznim tribinama kada svaku domacu utakmicu igras pred praznim tribinama.NA PROSLAVI TATINE TITULE BUDE 7.000(sedam hiljada) simpatizera manjeg sarajevskog kluba.LAZOVE.
BESPLATNO 22 sistema do kraja tjedna uz glavni sistem do kraja idućeg tjedna. Požurite! Do sada sam PROFITIRAO 51 000 kn, u prosjeku 7000 kn MJESEČNO svojim sistemom. GARANTIRAM da ćete među gratis sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati. Nitko vam ne može obećati plus jer uz svaki kvalitetan sistem mora ići i znanje. Nijedan sistem nije 100 posto dfobitan ako vi ne pogađate. Zato ne PADAJTE NA TUĐE FORE o sigurnim parovima i sistemima s kojima zarađivate bez truda (NEMA TOGA!) SAMO PROVJERITE NA MOM BLOGU I JAVITE SE NA MAIL. STATISTIKA, PAROVI I DOKAZNI LISTIĆI su vam predočeni na blogu i arhivi. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premijer-liga/od-ovakve-podrske-navijaca-imamo-vise-stete-nego-koristi/120911044
ME LIKOM POSJECA NA ONOGA STO IZJAVI DA ZA NJEGA JE NAJVAZNIJE DA SU ZELJO I MARIBOR BLIZU KVALITETOM .
IGRATI PRED PREPUNIM TRIBINAMA .
al zato sarajevo zna iako nemaju zabranu HAHAH
@rey Pogodio si ko prstom u g.o.v.n.o, niti sam navijač Želje niti Sarajeva. I jedni drugi su trenutno jad na fudbalskoj sceni ali ovaj lik je kruna svega.
Jesi to ti Amra??. Kara li dijamant kako treba??
joj kompleksasa ovih pitarcica malih... bolo kre.ten najveci samo na ovom klixu visi da bi neki komplexaski komentar napisao. necete nikada imati trenera ni blizu kao Amar, do tada vam ostaje da se nadate poslije 5 kola da cete osvojiti titulu nakon 5 domacih pobjeda od 6 utakmica AMAR OSIM GOSPODAR FAMILIJE !
Čistokrvni s.e.lj.a.k i ljubomorni s.n.o.b na Džeku i njegove uspjehe. Ti si samo za kontejnera.
ME LIKOM POSJECA NA ONOGA STO IZJAVI DA ZA NJEGA JE NAJVAZNIJE DA SU ZELJO I MARIBOR BLIZU KVALITETOM .
Sta mislis??? Par klikova misem je dovoljno da budes sportski novinar na klixu..