Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi cetnoustase kanite se BiH i corava posla oko BiH. Nikad nas necete natjerati da postanemo zlocinci kao sto ste vi, a za gore ja neznam. Mozete pricati o tome i crknut cete pricajuci. Mi imamo svoju lijepu avliju, avliju svih naroda dobre volje.
Ciro BABO, nedaj se. Dosta si ti dobra ucinio za Bosnu i Hercegovinu. Ja neznam za lose.
Munib je car, a Ciro neka pazi kako se ponasa. Licemjer cijeli zivot. Iza svega stoji Pasalic. Kakvi Munib i Kures. To je smijesno. Pasalic je najveci lopov i najvece zlo bh. fudbala
da vam je vas savez kojim slucajem u plusu par miliona, onda bi bio bosanski savez. a kad ste u minusu onda je bih savez.
Daj prestanite s tim pricama o placi 5.000 eura za mjesec.Plus nesto malo od sponzorstva.Istrazite pa ce te vidjeti da su nam izbornici placeniji od izbornika Hrvatske,Slovenije,Makedonije.........To su price za malu djecu i papke koji glasaju za zastitnike ova tri primitivvvvvvvvvvvvvvvna konstitutativna plemena.
Ciro legendo ne obracaj paznju na ove seljobere,sad si im ti kriv sto je drzava shebana.Ti si svoj poso odradio i HALAL ti svaka MARKA. a ovim BH Fanatikosima ni Safet neće valjat ako ne uspije .A haman samo oni vole reprezentaciju...
Kratko i jasno! Mrš u PM! :D
Kako ga nije sramota nazvati 5000 eura mizernim primanjem??? Neki invalidi primaju samo 50 KM mjesecno i od toga prehranjuju porodicu.
Nemoj da nam diras bracu. Znaj da je svaki Bosnjak \"terorista\" za vas pravoslovce i da cemo vam mi i Bog suditi. A za Ciru: eto ti tvog kolege Usanovica pa ti njega brani.
a jeli, ja mislio ovde se prica o Ciri i ns BiH? ma idi krkaj tu pascetinu kretenu jedan!!!!
Islamski fundamentalizam u ovom trenutku stvara novi tip \"plavog teroriste\" sa plavim ocima. Na podrucju Zenice postoje logori za obuku terorista, a jezgra radikalnih islamista pristalica vahabizma vidjena su oko Bihaca i Maglaja. Rizik prisustva Al Kaide u Bosni potice od bivsih boraca islamskih zemalja koji su u medjuvremenu dobili bosanske pasose. Nedavno je devet bosnjackih funkcionera optuzeno za korupciju posto su pomogli da 741 arapski borac poslije rata ilegalno dobije bosansko drzavljanstvo. Vasingtonski casopis \"Odbrana i spoljni poslovi\" objavio je da je jedan od vodja Al Kaide - Kalid seik Mohamed - odlukom sarajevske policije od 30. aprila 1994. godine dobio potvrdu o bosanskom drzavljanstvu, a zatim i bosanski pasos. Americke vlasti su ga uhapsile u martu 2003. godine i dovele u vezu sa mrezom islamskih terorista u BiH.
A da se malo suoči sa tim da nije bio na rangu nekog europskog selektora, da Bosna nema životni standard neke europske zemlje? Smiješnost. Isto k\'o da ne zna kome je bio selektor, Savezu ili reprezentaciji. Normalno da je mogao dobit deset hiljada maraka platu(to je kao malo?), kad je bal nek se i princeza je.be.
priroda je nacinila gresku trebao sam se roditi kao sin cire blazevica
E vala bas mi je drago nek su te Ciro optuzili i to samo zato sto si do jucer branio taj isti savez a posebno onog uslju Muniba
Alal mu vera,bolje i on nego oni supci iz saveza !!!