Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekoga pomaže Komitet, a nekoga časne Institucije. Bitno je da se počeo slagati mozaik! Svaka čast novoj Upravi. Vidi se da se radi o ozbiljnim ljudima. Samo naprijed!!!!!!!!
Jel vam Komitet sredio utakmicu protiv Kozare??? Ako nije, jos nije kasno. Tata Osim ima jos 10 dana, pa nek sve prodje u fer i sportskom nadmetanju i da Zeljin lobi pobjedi. A Amar ce glumiti nezadovoljnog trenera, dok ce tata biti mnogo zadovoljan. Mogla bi mu i jedna parola biti posvecena, samo za tatu. Jos kad bi se podigla, piiiihhh...
bogami pored virsli moglo bi biti i parizera na koso
Klub ozbiljno radi dobili ste 15 milja, a s tim parama ne mozes platiti cistacice. Jeste pali na niske grade klosari pravi uvijek bili. Osteceni ste opet ..
15.000 - komada, link: http://www.gigant.ba/slike/artikli/Pileca%20pasteta%20100gr%20ovako%20akova.jpg Vamoooossss...
Dusmani, de ga loma provirslajte.
15000 KM=50000 OVAKO VIRSLI. MASALA
@nopride Garant u tvom selu ima klub sa multi-milionerskim budžetom koji odbija poklone za rođendan u iznosu 15 000 KM i uz to ste osvoili sve što se osvojiti moglo, pa tako govoriš? Možda sam gledao vašeg kapitena kako diže pehar lige prvaka ili euro lige, samo vas nisam prepoznao!? E, j.b.g. mi nismo na tom nivou, još. Baš me zanima šta tvoj klub pretstavlja i koga, kada već govoriš o ponosu i slavi?
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
kakva cifra, nisu ni toga vrjedni...fk sarajevo-.klub bez ponosa i slave
@hojrat Pokri se onim sivim najlonima što vam je ostalo od \"koreografije\" i šuti!
taman za viršli da imate ove zime da ne budete gladni!
Da su ovako radile uprave od završetka rata, kada smo krenuli od nule, sada bi igrali ligu prvaka i nebi morali čistiti minuse što su ostavili iza sebe... Pozdrav i podrška upravi F.K.Sarajevo
Svaka čast novoj upravi, iako smo izgubili derbi nikome se ne prigovara, konsolidovali ste klub i krenuli naprijed, sada pojacajte igracki kadar kako bi na proljecekrenuli vrhu tabliceka. Sve u svemu pozitvno ste me iznenadili.