Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nijedne slike stadiona, ko da nas zanima propali ajnadzic i njegova lopovska faca.
Kakav stadion i trice, zemljište je važno, pravi Ajnadžić sebi i ekipi stanove i hotel !!!
Ovaj stadion je rupa bez dna,skuplje je ovo modernizovati,nego napraviti novi stadion...A da ne govorimo da su stadioni sa atletskom stazom vec odavno nepozeljni u fudbalskom svijetu...Ali vjerovatno ce napraviti projekat od 200 do 400 miliona za modernizaciju,onda se rastaliti i napraviti neko ruglo tipa Maksimira i svi sretni
rogatička seljačina na čelu opštine centar već počeo da LAŽE narod iz foče, goražda i rogatice koji su glasali za njega.
E kad se to uradi onda napraviti i neki projekat za povratak duha Sarajeva jer dzabe vam je sve ako papci vladaju i haraju njime a drugi se jos i ugledaju na njih. Gdje je onaj duh Sarajeva kada je covjek koji prevari bio izvrgnut javnoj osudi od strane gradjana?
pa ljudi ZASTO niste stavili slike stadiona...zasto???...sta je problem???
bayern demantovao bilo kakvu ukljucenost u projekat, i n d i k a t o r .ba zadnja vijest
Suplja kao i obicno
A u medjuvremenu trening centar NSBiH i stadion u Zenici propadaju... Stadioni u opcini Centar su bitniji od 10 Camp Nou stadiona...
NEK STE NAM POKAZALI SKICE....
I Ajnadžić će uskoro kao i Branković... ne sjecam se, po zakonu...
živi bili pa vidjeli