Pojačanje pred nastup u Ligi prvaka
0
Olympiakos želi dovesti Emira Spahića
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Emire!!!!!
Spaha ako je ovo istina, nemoj u grcku molim te ici!!!!!
@FIUME-BRČKO Svatko ima svoje mišljenje,ali Dinamo priprema momčad za Ligu Prvaka jer su nosioci u pretkolima,a sam Spahić je rekao da želi doći u Dinamo.Već su doveli par kvalitetnih pojačanja.Željo i Dinamo su prijateljskii klubovi i želim da Spahić dođe u Dinamo.Spaha sretno u najboljem klubu u Hrvatskoj!
Jesi li ti vazada tako za.eban?
@CRO haj dodji u centar tog stolnog grada sa šaharaom da te karamo u bulju :))))))))) haha i ponesi kartu da ti pokazem gdje je hrvatska
žestoki zrinjski
ovaj se spahić teže prodaje od dacije pa majku mu kako to tako slabo ide spahić
pa ova tipčina baš na sliškovića liči...lafčina
EMIRE,TI SI MOJ LJUBIMAC I KAO BOGA TE MOLIM NE IDI U DINAMO TO TI JE PRAVO SMEĆE OD KLUBA,U ENGLESKOJ JE BOLJE ODIGRATI 5 UTAKMICA NEGO BILO GDJE..MADA NI GRCI NISU LOŠI.
et ga ko aragorn iz gospodar prstenova,al sa kracom frizurom
uh ljubi ga majka ovako lijepog!
Igracina? Ubi nas bosnjakluk.
vala pametnije mu je u grčku nego kod mamića!
izvikan
On je veoma kvalitetan Igrac kojeg vrijedi prodati u neki najbolji klub .... On zasluzuje vise ...on je igracina