Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradski derbi na Malti
Olimpic - West Ham !
šta da napišem u komentar, mozak mi je zaštopo
Ha ha umalo da potrefim :P
Zeljo sigurno prolazi dalje pa se ne brinem uopste. Zrinjski ce se morati malo znojiti ali valjda nisu toliki debili da ih ovi amateri izbace, mada Zrinjski zna biti hladan i vruc u Evropi, kako kad. Olimpik defintivno nije favorit zbog iskustva + kvaliteta ali nadam se da ce nekako iznenaditi. A sto se tice nas, pokazemo Poljacima muda i idemo sa srcem pa sta bude neka bude!!!
moSa ljoŽe!!!
Rutinski prolazak u 2 pretkolo Evropske lige. Naprdije Željo Ljubavi Moja !
Kad se igra ovo prvo predkolo i bas me zanima ocel iko prenosit ?
Zeljo je dobio najlakseg moguceg protivnika ,sto je dobro. Rjesit ekmu u prvoj u drugoj odmorit igrace, Zrinski , ne znam kakva je Armenska liga a Olimpiku je bilo najbolje da su dobili Wast Ham , makar bi raje bilo. Spartak zafrkan a nije nes privlacan. Gledao sam kako je Rijeka otisla u Euro ligu prosle godine , Prvo neki fus , pa su dobili iznenadjenje treceg predkola Luksemburski im neki dosao tu i dobi ih rijeka u trecem predkolu i zadnji play off Serif iz Moldavije . Zelim taku srecu Zelji stvarno bi bilo dobro da se neko plasira u te grupe vise , za sve klubove. Jak Zeljo je dobro za Sarajevo , dobro za ligu koja ce se konacno smanjiti . Moje Sarajevo ako prodje Lech bicu prezadovoljan , al tesko da ce iko u Ligu prvaka jos 5 godina od nasih. Europa liga moguce.
Spartak iz Tilave.
bogme ako željo i zrinjski ne prođu ne trebaju ni igrati fudbal/nogomet
Zrinjski nece ;)
Balzanu je ovo i debi i oprostajna ! Naprijed Zeljo Ljubavi Moja !
samo Željo ide dalje ;)
ovako su pitari stalno prolazili i govorili kako oni ostanu duze u ligi. nazalost moj olimpic nece mozi proci.
za očekivati je da svi prođu. sarajevo u drugom pretkolu i ova tri pa ljepota. bodova bi trebalo biti za sledeću sezonu. dobro je dobro možda neko uz malo sreće ode i do trećeg pretkola
zeljo lagano!
Sretno svima.
Sretno od Hordi Zla, pretavite Bosnu u najboljem svjetlu, a pogotovo Zrinjski :)