Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Savez normalan, Hasan bi bio direktor reprezentacije, Vahid selektor, stručni štab Rahimić, Ibišević, Bajramović, itd. Ali, pošto nismo naši ljudi su uspješni svugdje osim u svojoj zemlji.
Sta bi onda ublehe i lopovi poput Colpe radili?
Nemamo mi para za toga. To su stručnjaci koje treba tako i platiti. Ne idem ni ja raditi kod jarana za 20km sto smo dobri kad negdje mogu zaraditi 100. Ta tvoja romantika ne postoji u svijetu odraslih.
njemacka disciplina, jbg bio je igrac starog kova, takvih nema vise
Nažalost šutanje lopte i dizanje tegova nisu pravi poslovi nego hobi koji se naplaćuje, a radna etika je nešto sasvim drugo, međutim zaostali balkanci misle da je kopačka profesija
Dobrog ovaj nađe selektora pomoćnika i stručni stab još da nastupate u zelenim dresovima
Daddy za pozeljeti
@pisistratus ahahaha uspjesni?Pa pored 10 uspjesno jedan ne uspjesni uvijek prolazi ko uspjesan
Nisvet il stvarno Nick ime?Dobro fizicki par excellence,ali sta si sa Kahnom ld Bayerna,pa Nagelsmann vrhunski ode da pokazete misice,pa posle i vas dvojica,ali malar puni para otisli
Hasan pošto TikTok influencer. Ccc
kad covjek pogleda komentare jasno da je lik sve uradio kako treba i bosni okrenulo leda na vrjeme !!
Rijetko ljigav lik.
odavno se on Hasan ne zove, to casno ime je trebao davno vratiti...
I bi bio u top formi da imam milijone i da ne idem na posao i rintam za masinlm sedam sati
ovaj bolje izgleda od 80% mladih od 25godina danas 😂🤣😂🤣🤣
Handale mandale romaleeeeeeeee