Top forma
18

Oličenje radne etike: Salihamidžićeva fotografija sa sinom impresionirala Nijemce

H. H.
Nick i Hasan Salihamidžić (Foto: Twitter)
Nick i Hasan Salihamidžić (Foto: Twitter)
Prošle godine Hasan Salihamidžić (47) je smijenjen sa mjesta sportskog direktora u Bayernu. Deset mjeseci kasnije, bivši reprezntativac BiH pažnju njemačke javnosti privukao je impresivnom fizičkom spremom.

Fotografija koju je objavio njegov sin Nick Salihamidžić privukla je pažnju tamošnjih medija, jer je očigledno da je Hasan u besprijekornom fizičkom stanju i da redovno održava dobru formu.

Fotografija koju je njegov sin Nick objavio na svom Instagram storyju prikazuje njega i njegovog oca ispred ogledala. Hasan Salihamidžić se ističe utegnutim gornjim dijelom tijela, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama.

"Svako može misliti šta hoće o njemu kao sportskom direktoru, ali Brazzo je jednostavno onaj koji radi i oličenje ambicije i radne etike", neki su od komentara kojima se hvali Hasanova posvećenost zdravom načinu života, a prenosi Sport1.de.

Ostali korisnici su također bili impresionirani forom dugogodišnjeg Bayernovog nogometaša i u komentarima su ga oslovljavali sa "Kralj" ili "Šef".

Za sada nema naznaka da će se Salihamidžić u skorije vrijeme vratiti nogometnim aktivnostima i očigledno je višak slobodnog vremena odlučio iskoristiti za rad u teretani.