Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjetite se utakmice sa srbijom u beogradu sta je sve radio barbarez da spasi svoje navijace.oni koji su zaboravili nek se jebu.a sto se tice strucnjaka imamo samo vahu koji nas je odjebo,a ovi ostali su katastrofa to moramo priznat.sto nebi trebali dat sansu barbarezu????
Bio je sa Bosnom kad je bilo najteže! Čovjek koji voli Bosnu i Hercegovinu srcem, koji bi sigurno posao selektora radio bezkompromisno i najbolje što zna! Podrška našem ratniku! BiH!
100%, Jovane kandiduj se! :D
Barba-rez !!! Barba-rez !!! Barba-rez !!!
i Hrvati su bubnuli Niku Kovaca za selektora bez iskustva (ok vodio je mlade..) i nisu puno pogrijesili.Mislim da bi Savez trebao malo pokazati hrabrost i bas Barbareza imenovati.
Jesi li gledao Hrvate ikako, pogrijesili itekako
na 1. su mjestu u svojoj grupi...ako to ne valja,onda izvini ,do mene je
Na kraju će mi biti žao što su Papeta otjerali. Jes da je nasljedio 90% repke od Ćire, ali nas je barem plasirao na Svjetsko. Jest da nije nigdje prije postigao nikakav uspjeh, ali je barem vodio nekoliko mklubova. Ali kada vidim da isti oni "stručnjaci" , koji nemaju veze sa životom podržavaju anonimusa u trenerskom poslu, a ti isti otjeraše Ćiru koji je uz Osima najbolji stručnjak i najuspješniji na Balkanu, dođe mio da plačem. Barbarez NEMA VEZE sa trenerskim poslom, shvatite to jednom i kada bude imao bar 5 godina radnog staža i neki uspjeh, neka aplicira! Čuj fin i patriota , ovo sve za psihijatrije ?
Primjer Nike Kovača,.ni on nije imao (neko posebno) trenersko iskustvo kad je preuzeo hr. reprezentaciju pa evo uspješno ide naprijed kroz kvalifikacije---Barbarezu dati priliku,.a on će već znati koga izabrati u svoj uži krug suradnika...
Meni sad nije jasno jel' on kadidat ili nije. Ako je kandidat, onda se trebao prijaviti na konkurs. Po informacijama koje citav nije se prijavio.
Serga, kralju!
bio bi ti sretan covjek kada bi imao na sta nabijati. a i kada bi imao sta. ovako ti ostaje samo virtuelna fantazija, ocito. uzivaj, kad vec nemas u cemu drugom :P :)))
samo ti vurtalno zamisljaj sex... :)))tacno mi te zao, garibu.
Samo Serđo, pa makar još dvajs' godina ne otišli nigdje. Respect!!!
u svakom slucaju ne moze vise zabrljati u ovih nekoliko utakmica koje su ostale, pa sto covjeku ne dati sansu? negdje se mora poceti...
Sa Sergejom nemamo sta izgubiti, a mozemo nevjerovatno puno dobiti. Na koga u strucnom stabu racuna?
Grubisa, Susic je vec napravio tesko nadoknadivu stetu. Da se ne lazemo.
Prvi covjek koji spominje program i svoju strucnost. Bravo Sergej! ++ Dajte da vidimo o cemu se radi!
@suština Zeba je bio velika zvijezda u Želji, počeo je kasniti na treninge i prakticirati nočni život, odletio je iz Želje u sekundi. To je li neko nekoga iritira ili ne nije uopće bitno, bitan je rad i disciplina a oni donose uspjeh. Ni ja nisam navijač Sarajeva ali sam podržavao Sušića sve dok nije postao tvrdoglav, nije pozivao napadače u repku i počeo gubiti od ekipa koje su dno ili prosjek evropskog fudbala. Barbarez je fin ali to što je fin i patriota nije nikakav razlog da mu finom ali neiskusnom povjerimo državni tim !!!
I na kraju , ovima što pucaju minuse na svaku kritiku stručnosti i autoriteta Barabareza: I moja teteka je patriota i voli repku, i dobra je kao čovjek, pa ???
Ima li kakav program. Iskustvo sazrijevanja igranja u BundesLigi. Je li ovako markantna ? Izrazava li se lijepo i strucno ili mrmlja sebi u bradu i ne gleda u sagovornike?
Ammar Osim je najbolje rješenje! Autoritet je. Nije prestar za selektora. Ima i imao godinama najboljeg mogućeg učitelja, učio od najboljeg , Ivice Osima. Sa Željom osvojio sve što se je moglo osvojiti, radio i vani i ima i tamo solidno iskustvo, ili lično ali još više radeči sa Ivicom i učeći od njega. Sa nikakvim finansijama i prosječnom ekipom, sa lošim fondom igrača godinama harao BiH fudbalskom ligom, a najvažnije je da je , "oštar" i da u njega ne bi bilo NEDISCIPLINE! Ne bi bio prezahtjevan u finansijskom smislu !!!
I ruzan ko akrep.
Amar Osim ne moze biti autoritet u kuci, zeni, moze samo u Zelji golobradim mladicima. Plasi ih brcinama.
Ovi neki naši navijači su bolesnici! Ljudi ne treba gledati je li neko fin čovjek i je li patriota? Barbarez to nesumnjivo jeste. Ali nije nikakav autoritet, ne bi ga fermali ni igrači ni NFSBIH, nema NIKAKVO iskustvo iza sebe itd ....
Kako se stice autoritet?
Hocemo Barbareza !!!!