Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da imam vlast i moc uveo bi SMRTNU kaznu za Huligane. Pa zar ne bi bio veci merak igrat i navijat pred 20.000 a ne se ovako provaljivat pred 500 gledalaca.a tu smo imi navijaci krivi koji sve to sutke podrzavamo.Ma j.ebes ovu ligu gdje ne mogu svoj klub bodrit
samo me zanima kako to izvesti cuj huligane odvojiti od navijaca ccc
Focaci focaci to smo mi poznatiji kao horde zla i pitari! Nakon dugo vremena sto mi h.ebete z.enu, neko mi je sinoc i sina z.igu, platice mi i to u evrima! Izdrzi sine bolo!!!
Nije ti džabe Bog nafrljio ta usta Ivice i tebi i tvom frlji Amaru (Marici)
@lažni bolo Rekao sam ti da ne iznosiš svoju privatnost u javnost........ta nam tema na dresuri dolazi malo kasnije.......žao mi je što to preživljavaš u svojim godinama.....al vidjeću da ti premjestim kućaru ispred naših prostorija kako bi ih čuvao.....i kako bi pustio mamu da uživa sa avlijanerima.......
E moj Popay šta ti je samo k.u.r.c.a. da ti je ! Kruh ne jedem samo mesina burazeru teletina i puretina,burek čevapi kefir ! J.e.b.o. ti cijeli široki m.at.er us.ta, po.se.re.m vam se na vile auta i infrastrukturu ! Sve ste to napravili od para koje su se nakrale u ratu - široki i zrinja su vještačke ratno-profiterske tvorevine . Ne idem u Neum nikako imam kuču u Baškoj Vodi ulica Obroska. Imam 6 auta mali i 18 kamiona skladište cca 20 duluma A ti dr.ka.j na spalato zagreb, i zamišljaj da imaš za hljeba i kave :D Uostalom štaš mi ti pričat iz p.rčije zvana zapadna hercegovina ! Provaljuješ se popay ko truho lim.
Stara opet stenje u sobi, strumfovi su opet tu!
vid ba ardzova bosnje halo ba ba vid ga majketi imas li za hljeb majketi bosnjo , tipican primjer jedne bosanske seljacine koje nije nigdje dalje makla od svoje prcije pa seljacino zatucana siroki je za tebe metropola najbolja infrastruktura u nogometu najbolja kosarka u bih se igra u sirokom najbolja dvorana u bih najbolje omladinske skole , najbogatija opcina svaka kuca je vila ispred svake kuce dobro auto , niska stopa krimininala ljudi svoju djecu tamo skoluju po stranim zemljama a ti klosaru sarajevski gledas od cega ces sutra kavu popit i hoces li moc skucat do neuma na dan da odes do ljeta zato se pokri po usima i nejavljaj se klosaricu ..neupuceni zaostali
Što Ba HordeZla ? Pa ko če Ba drugi nego HordeZla ??? Nama titula ne treba mi smo ŠAMPIONI svakako SARAJVO jedno je ;) a željezničara,boraca ima kolko hočeš te borac odavde te željezničar odande .... Ovaj zrinjski gošk široki smatram vještačkim tvorevinama tipa što su nekad bili kiseljak, posušje, brotnjo njima realno nije mjesto tu gdje su ! Hercegovina je uvijek imala samo dva kluba leotar i velež, ostalo nikad nigdje nije igralo. Leotar Sloboda Sarajvo.ba1/1 Čelik Borac Velež smetljezničar mogu ovi škutori lafo zrinja lafo lištica da nebi kukali majorizacija rvata :) Rudar Prijedor Jedinstvo Bihać Sutjeska Foča Radnik Bijeljina Iskra Bugojno Taman liga 14 (nek se tako i zove čuj lafo premier liga
@Ery Bar nismo u.b.i.c.e
Glavni krivci su kao i uvijek huligani iz Hordi zla. Eto, i na prijateljskoj utakmici protiv Olimpica pokazali su kulturu i miroljubivost.
Ova odluka odgovara Ivici,želji i drugim klubovima osim Sarajeva. Gostujući navijači nisu krivi za belaje koji su se desili,a i da jesu samo njima treba zabraniti koji su pravili nerede. Ultrasi su napravili belaj u Mostaru,Lešinari u Banjaluci i medvjedići na šugavici i njih treba izbaciti u drugu ligu. Zašto štrumfovi nisu kažnjeni na utakmici protiv Hajduka,zašto nisu kažnjeni zbog dolaska Hordi Zla na šugavicu,još su Nas ogradili od medvjedića,poredali specijalce i između Nas i njih? Sve je organizovano a opet ništa,kazne nema. Ivica,marica,snježana i patuljci ne mogu da prebole tu tmurnu jesen za njih,rođenje jednog\'\' VELIKANA\'\' ,odlazak njihovih najboljih igrača, ŠEST ( 6 ) komada u prvom vječito derbiju na njihovoj šugavici i tako dalje i tako bliže. Opet ću vam ponoviti \' NE DOZVOLITE DA VAS TATE NAVRAĆAJU, VJERUJTE SVOJIM OČIMA.
@lažni bolo Zašto svoju privatnost iznosiš u javnost.....pričat ćemo o tome na sljedećoj dresuri.....
Jbt, bolje mi se mama k.ara od seke, to mi kazu svi strumfovi...
kao prvo niste najbrojniji a kao drugo ovo je po ko zna koji put da se samo ogradjujete u javnosti! FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOOOOO :) pitari pitari bas ste cudna raja :)