Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ce sarajevo i zeljo igrati svoje utakmice u europi!?zna li itko!?ITKO!?!?!
forza udinese!!!! :)
Ajmo Siroki, Ubiti ZABARE
Ako vam se ne sviđa da igrate na Bilinom Polju, a vi bujrum na Koševo. Doduše imaćete malo manju podršku nego na Bilinom ali vam je bliže.
Hajmo ljudi podrzat Skutore !!! Nek vide kako se navija za BH klubove, a ako treba poslije tekme cemo se marisat !!! I ponesite obavezno BH zastave !
Iskreno se nadam da ce susret proci korektno, da ce Zenicani biti fer i da nece biti nikakvih incidenata. Sretno Siroki Brijeg.
Lajkaš minuse a znaš da sam u pravu.
Ovim Hercegovcima se "ukazalo" ko i gospa da mogu igrati važne utakmice na onom kamenjaru. Dobro došli u Bosnu, da vidite što je merak.
Ovo štele Udinezeu.