Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj dobrih supkova :D, ajd pitari razvalite ih!
a vi srbi nit vas neko slika niti imate kakve sanse da odete u europu
E svi koji ste srali u komentarima doviđenja prijatno, idite fino zajedno sa Bugarima u tri P.M. kad ne znate djeliti radost nego ste napunjeni sa mržnjom e pa mrzite nas, to NAS čini jačim.
Ovo kao da je slikano pre 20 godina u Ingušetiji
Prvo da iskoristim priliku da se na_je_be*m ma_j*k_e skotovima kojima su Bugari drazi od Sarajlija/Bosanaca, ili od bilo kojih drugin naroda ex-Yu, i naravno za kraj ovog mog kratkog javljanja cestitke sarajlijama i puno srece u narednom kolu.
Na tribinama riču isfrustrirani, kulturnijem svijetu nije do toga
Halo Beze, pa vi se takmicite da dodjete medju normalne ekipe, mi smo prevazisli tu vrstu nadmedanja ... Ako se ne varam mislim da se kod vas u Bosni kaze: \"Cega se pametan stidi tim se budala ponosi\"
Bice sutra prenos u novinama (nema se para a niko nece da za dzaba ponudi prenos)
Jooooo, vi ste meni pravo haos
Sjećaš li se kad sam ti staroj na Palama odrađivao atomske testove na pi3di?
gdje su se sakrili gurbeti šokački i vlaški?? u mišju rupuhihi glođite nam Ga...onako lagani rad, kao sto ste navikli
Cestitke Sarajevu na pobjedi protiv cigana! Zasluzeno ste im poderali guzove a navijacima naravno na podrsci. A od 11000 ovaj fotograf samo dvije koke uspio uslikat i to cak 2 puta =) kakav je to bezobrazluk!!!
Drugo je ženski nogomet... tu se već ima šta vidjeti.
@ Bosanac Svaka čast! fudbal je zaista idiotska igra... 22 blente + sudije trče okolo k\'o živinčad, ganjaju loptu, udaraju je glavom (!!), ponekad se pomarišu... a rulja na tribinama se dernja, arlauče, da se čovjek postidi da se tako ponašaju ljudska bića...
SLOMILI SMO NOZ,PRESJEKLI SMO ŽICU I hEBALI SMO VAM M.A.TER ZA SREBRENICU :D bugarska ga-ma-dijo
Ovu crnku na devetoj slici sam prcio !!!!!!!
dzaba sve kad cete izgubit!