Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmajevi hrkljusa igraju
Joj Vranjesa Ferdinanda!!!
Spaha, VOLIM TE ! :)
uplkaces svoju staru,nemoj njoj oduzimat,navikla je ona na to godinama,orangutanu jedan...
i ja bi isao na utakmicu samo da su jeftinije karte, 35KM preskupooooo.....
doniram ti staroj prangiju od 20 centi, ne eura
Molim ljude koji se ne razumiju u nogomet da ne komentarišu ovaj članak. Vježba koju su Zmajevi upravo radili na video snimku isključivo služi da se zagriju.
Jasta, treniraju za penale.
Spaha prava ljudina...
nasi mozda ne znaju da pjevaju himnu ali barem zato znaju da igraju, prepustamo nasim istosnim susjedima da budu pjevaci himne, a do tada ce nasi razarati. P.s. poruka nasim istocnim krivoslavnim susjedima da se hrvatski razarac uplovio u luku ada ciganlija XD
i cure navijaju :)
POBJEDITI MORAMO ALI NETREBA OVE PODCIJENITI UZELI SU BOD SLOVACIMA I DOBRO SU NAMUCILI GRKE
hajde miske povedi partizane sutra, ljubi te brat. sam-pi-o-ni
Hoćel ovi sutra igrati fudbal ili rukomet?
Uvijek odlicna atmosfersa na treningu a kad trebaju igrati protiv nekog pola njih neraspolozeno.Nema straha,nema postovanja prema protivniku,reprezentacija BiH je bolja i mora ubjedljivo pobjediti.Sad to mozda nedjeluje nesto ali na kraju gol razlika igra veliku ulogu.
miralem is back, samo moze bolje biti
fakat dobar momak. podrska! malo se ukenjo u atini, al\' zenica ce ga podrzat i okurazit. naprijed momak!