Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...govore kako je isplaceno 70% penzija a nije ni 20 ocam.Idemo plavo zuti,zuto plavi.
Rasturit ćemo Izrael ko' bugarsku skupštinu...
kiks je krmak al balijski krmak
Kad nas cifuti opet naguze
Dzeko je zahrdao ko stari kauc neigra u cityu bojim se da u ovoj utakmici nema od njega nista daj boze da se varam ali.,
Sjetili se i trening centra. Trenirajte i pripremajte se za tu utakmicu. Ako izgubite, bićete linčovani, jer znaš nas..
Sretno momci puno srece i puno golova!!
Hajd barem je fina i pozitivna slika sa Mešom, za razliku od Šuškavca koji je vazda bio po strani.
Trebao je doci i Pape da ocese ledja od stative i ostale stubove na stadionu.
Mislim da ih jos ima mahmurnih u nasem taboru,
papak-nepismen
to hadzic to cocalic to stilic to zec to lisica to srna hahaha
Stilic Senir unosi nemir
Mislio je nemir u protivnika
jos uvijek nisu obisli Tom Tailor, Nissan i ostale....
Daj Boze da momci imaju sto vise takvih sponzora.Ili bi ti one sto su nekad bili,pa da nam igraci lice na tebe?Ovako bar na nesto lice,pa mogu u gradu na pice u kafanu!
naravno i da sto vise vremena provode na picu i u gradu umjesto na treningu pa i dalje iz cetiri utakmice izvuku po dva boda.......al vazno je da su face po gradu.....haj ti malo ospavaj
pa zar je Stilic dobio poziv??
Cudo ne pisete da Dzeko prelazi u Romu.
bježi *** vas oni više da izgube još ovo i nek idu u pm isti je ko sušić i ovaj savez mu pravi spisak jad jadni bez para sve spisko pa doša tu samo da skupi malo lovice, koga on zove sve ko i sušić, pravi papak.
eto prijavi se ti za selektora pa da budemo svjetski prvaci
Almir,sa postovanjem al psssssssssss. Covjek ima tek 2 tekme izza sebe,a obavljenog posla i razgovora sa potencionalnim igracima vise nego SVI SELEKTORI koji su nas do sad vodili!!! Kad smo trpili na selektorskoj poziciji polosposobne,neradne,pa cak i neprijatelje ove drzave,sto bi neko normalan nakon 2 tekme pljuvao po selektoru.Cak i da izgubi protiv Izraela? To sto ti pises je na nivoju osnovnoskolca!