Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljo je klub za razliku od chin chung lina!!!
Forza Željooo lee željoo lee aleeee
Tako to rade pravi :)
kad sam bio u africi na safariju, stadioni su tamo otprilike ko u bosni. kad sam sa swedjanima dolazio na odmor bilo me stid proci pored grbawice
A da li je te bilo stid pobjeci dok je Grbavica bila u plamenu?
dijasporac-swe zato si ih trebao odvesti u selendru iz koje si i zdušio u Svedsku i pokazati im gudure gdje si ti gumenjak ganjao.I Grbavica se piše sa pocetnim velikim slovom i bez dubbel-ve.
E VALA NIJE NI ZELJO BOG ZNA STA ----- BUDIMO REALNI
Vise od vas u svakom slučaju, međutim to trenutno nije teško postići.
Edise,, Edise na cuni ti vise, Edise,, Edise!!! Bravo momci, pokazati obraz! Ne obrukati klub! Dostojanstveno, borbeno i hrabro izbaciti protivnika! Ne ismijavati nikoga, to niko ne zasluzuje! Ponijeti grad Sarajevo na svojim krilima, kao mnogo puta do sad! Ponosan sam na svog Zelju! MANIJAK NE MOZE BITI SVAKO!
U polufinalu Željo igra sa Torpedom
niti jedan BH klub, ali niti jedan ne zaslužuje da postoji. Sve sama stoka koja samo gleda kako uništiti javno dobro, išarati ........
NA TVOJU ZALOST MISLIM DA SLOBODA I RADNIK SU OBJEKTIVNO POKAZALI NAJ VISE SPRAM ULAGANJA I FER PLEJA .ZRINSKOG BI DODAO DA NIJE BILO SPORNIH AKTIVNOSTI SA SIROKIM.
NA TVOJU ZALOST MISLIM DA SLOBODA I RADNIK SU OBJEKTIVNO POKAZALI NAJ VISE SPRAM ULAGANJA I FER PLEJA .ZRINSKOG BI DODAO DA NIJE BILO SPORNIH AKTIVNOSTI SA SIROKIM.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
PONOS GRADA!!!
kako će život bit bolji u nedjelju kad Željo dobije Slobodu :)
Dobra ekipa ovi plavi
i prvi komentar od pacenika..ccccc
i prvi komentar od pacenika..ccccc