Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ključna rečenica je - igrači su me tražili - znači krkali loptom. a dzeko je tako sitan i neprimjetan u sesnaestercu da ga silva ne moze vidjeti ni teoretski a kamo li mu dodati loptu. dajte dzeki 5 lopti sutra u sesnaesterac pa da vidimo sta zna. protiv rumuna je pokazao sta zna!
Kol\'ko je minuta do sada proveo Tores na terenu a koliko Dzeko ?
de me malo podsjetite koje ono dao go pa da Manchester city ne ispadne za FA Cup? Dzeko daje golove samo kad treba...\" nije ovo bundesliga, ovo je engleska\" pa sto je onda dao go manchesteru united kad je igro u bundeslizi?
ma neka neka dace ga i dzeko.....al problem je sto ova dvojica nikad nece biti najbolje strijelci lige a dzeko je to sledece sezone..
Bas sam strasno tuzan, tuzan sam do bola, ost\'o nam je Dzeko, bez i jednog gola. Bas sam strasno tuzan, skoro mi se place, zabice ga Dzeki, samo ne znam kad ce.
džeko SLUŠAJ SADA:kada uđes u igru i budes na 20-metara od gola od tri polusanse dat ceš GOOOOL ali loptu ne daji nikome te prve sanse ostavi za sebe pa kada te toliko kritikuju neka bar nesto i odguštaš,poz iz RIJEKE
Raja zovite me Radijator jer to mi je novi nadimak posto grijem klupu non - stop... al nema veze nije ni ovako lose ha ja....
kloc ostaje kloc....
da si jos malo pametan bio bi glup ;)
da ne dade notts countyu u 90\' sto bi oni vidjeli finala ... ahaaa samo s time se isplatio u ovom dijelu polusezone:)
postigao je,i to 4! opet lose,ali nije bez pogotka,valjda se pikaju i golovi iz kupa i evrospke lige,nije ih na treningu dao.
DzEKO JE DAOO GO,i TO DAVANOOOO sad sto ga nije dao u ligi,jeste u kupu,pa jarane,Torres nije dao u kupu,huh!? Koji ste vi ............................................................(napomena: ove tackice znace nesto veoma veoma ruznoo ) ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
I ostace bez gola ove sezone, nazalost...
Edin je prosjecan igrac ali je kod nas Tito--u drugim reprezentacija bi bio prosjek
Chicarito je pravo pojacanje 6 M 16 golova !! :) :) GGMU !
e pa zabit cu vam ga i ja... svi koji ne vjerujete u dzeku...
Nece Dzeko poceti davati golove sve dok ne pocne vjerovati u VASKRSENJE. Samo ljudi koji vjeruju u Vaskrsenje mogu da \'vaskrsnu\' u svom poslu poslije letargije,a nas Dzeki je ocito u velikoj letargiji.