Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strucni kolegij ljudi koji su 100 god. u Sarajevu i nikad nista nisu napravili.Bilo da su bili kao treneri,direktori qurci palci.Ne vidim nikakvog razloga da bi sada nesto bolje uradili.Tu treba dovesti potpuno neke nove ljude,biznismene,one koje zanima samo lova ,koji u sarajevu vide tvornicu kesa.Ovo sve bivsi igraci koji mozda cast izuzecima sem fudbalske karijere nista drugo u zivotu nisu napravili.Zive na racun stare slave.
sva ova euforija oko Tana i snova o titulama trajace do zimske pauze kada slijede tradicionalne skupstine,smjene trenera,predsjednika,odlasci igraca...vracanje Alena jednog i drugog itd itd :-)
Sucur Allahu ku*ac Abdulahu... :) Jadni i maleni udbaski klub, sa "najljepsim strucnjakom" koji je napisao "knjigu" "napadacki nogomet" a sa Slobodom nije imao suta na gol Slavije... :) HAhahah
katcha voli hordaške viršle iz hlača
Dobra vam slika. You are legend