Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 miliona.. pa nije izmislio struju.. nije atomski fizicar.. sta je ovo ovako
cc dabogda džeko uz njega bio glavni golgete premier lige!!!
Rokni se balavi kretenčiću
The Sun je inače deset puta irelevatvnija novina cak i od fahrinA gnjusnog Avaza
pa ko kaze da ce City poceti igrati tikatatario ?
j.e.b.e.m te corava, prvo pogledaj jos jednom tacno video pa ces vidit da mu ronaldo nije pruzio ruku
Nemojte dovoditi Guardiolu, ostavite Mancinija..HAHAHAH
Zar nije trazio nekakav izazov. Bas je izazov voditi predobru ekipu koja ima sve osim normalnog trenera. Sta vam je gospodin covjek koji se nekad voli i malo valjati po terenu kad hoce da izbaci Ronalda iz igre. Nakon svega, Ronaldo mu jos pruzio ruku. Ali ovaj gospodin to valjda nije mogao podnijeti, gdje da se rukuje sa tom ublehom. Sta ces, gospodin veliki. Ovakvog svijet jos nije vidjeo. Oprostite moram ici rigati u wc jer mi se nesta zgadilo. Sigurno je onaj glupi Ronaldo opet kriv, da je bar vise gospodin kao Guardiola.
Naaajs
DZEKSON NOGA, NAZALOST PEPE NE VOLI IGRACE TIPA IBRAHIMOVIC, A DZEKO JE UPRAVO TAKAV TIP, IBRA U MALOM
Mora Mancini opet u Medjunozje. Sto mu ga je gospa smjestial!?
to sam odavno znao...citi je trenutno najpozeljniji poslodavac za trenere :-)
...eh da pep zna koliko ne zna bio bi dobar :)
SDP najači u BiH !!!
Kakav arogantni papak,odbio ispruzenu Ronaldovu ruku. Sve u Barci dobio na tanjiru,cijeli sistem igre od Rajkarda i ranije Crojfa koji su taj sistem tici-taca usavrsili i unijeli u Barcu. Popusice gdje god da ode.
Dzeko i Pepov sistem ko nebo i zemlja. Nema sanse da ostaje u Cityu ako Pep dolazi. Dzeko i Mourinho bi dobar tandem bio.
zamislite ciru u cityu :D