Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi bismo izvukli nerjeseno i protiv Gibraltara.
Nije problem dati 14 golova takvoj reprezentaciji, ali proslava istih kao titula je zaista glupost.
Sećam se, da' l je bio Katanec trener Partizana, nevažno, igrali smo protiv Rada, posle 15tak minuta bilo je 3:0 za nas tako je ostalo do kraja, iako je bilo evidentno da možemo dati gol bukvalno kad poželimo. Kad su ga novinari na press konferenciji upitali o tome, trener Partizana je rekao:" rekao sam igračima da se ne iživljavaju nad nedoraslim protivnikom".
I haj sto igraju protiv Gibraltara vec skoro citav mec imaju i igraca vise...
Gibraltar, San Marino, Malta, Lichtenstein, Farska Ostrva itd itd, takvima Penaldo i co nabijaju statistiku...
Penaldo i co ? Prvo taj penaldo i co su nabili statistiku na nama, na luksemburgu(koji nam je dao 6 golova u dvije tekme) i opet je “penaldo” problem hahahahahahahahahahah
Messi zabija golove Panami, Hondurasu i ostalim timovima, logično da im je broj golova bitan u karijeri. Tako i Ronaldo BiH, Lihtenštajnu i ostalim fudbalskim pigmejima
Ove kvalifikacije Evrope su sprdnja. Kako moze jedna vele sila Francuska igrati protiv jednog mikro Gibraltara gdje se igraci pokupe sa posla i odu igrati. Ovo treba zabraniti i uvesti kao u ligi nacija, dobri sa dobrima a losi sa losima..
kod nas je obratno
Pričekaj malo jači tim, vratit će i vas opet neko na fabričke. Previše ste se uzdigli.
ovo nije ponizavanje protivnika bas jer su sve dali a da su se zahebavali sa njima onda bi im se vratilo