Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raspad sistema. sve šošoni u savezu.
Jebaji ga propadosmo i u ovim kvalifilkacijama !!!
Moram te razočarati ali hrvat musliman ne postoji, suvišno je raspravljati sa nekim ko je glup, nastavi laprdati jer samo to znaš, a ukratko da te prosvjetlim možda ti pomogne da shvatiš ko si. Porijeklo katolika je od Gota koji su porijeklom iz Irana, što znači imaš islamske krvi u sebi, kao i svi drugi katolici koji žive na ovim prostorima. Ti si katolik kao i tvoj brat sa islamskom krvi u sebi (znam boli ali živ čovjek se na sve navikne), pošto vas rh neće, živite u BiH koja vam je pružila krov nad glavom i vjerovatno posao tebi i tvojima. Prenesi bratu isto ;)
Ja živim na granici Hrvatske i BiH i rodio sam se u BiH. Moj brat se rodio u Hrvatskoj. Reci mi jesam li ja BiH katolik nacionalno? Ako jesam šta je onda moj brat? Molim te prosvjetli me, ovako više ne mogu živjeti.... I kako ću onda bratu reći da nismo iste nacije???
Ti možeš biti samo HRVAT MUSLIMAN jer ako si rođen u BiH koja je hrvatska zemlja, jer zna se da Hrvati muslimani žive u BiH, ako si tkzv. Bošnjak onda idi u Tursku i svima dobro.:) Ako si rođen u Turskoj pa si na privremenom radu u BiH to je nešto drugo;)
Ti možeš biti samo BiH katolik i ništa drugo jer to i jesi ako si rođen u BiH, a zna se da hrvati žive u rh ako si hrvat onda idi u rh i svima dobro ;) Ako si rođen u rh, pa si na privremenom radu/boravku u BiH, e to je nešto drugo ;) „U toj zemlji ljudi, kad liježu na počinak, glavu spuštaju polahko naprijed - da zemlju ne povrijede! Bosna je u nama, u Tvom i u srcu mom, tu smo rođeni, tu nam valja mrijeti. Bosna je naš dom. Iz ljubavi i pažnje, peru se noge prije prelaska rijeke, Bosna je ćilimom postrta. Ona je puna mahala, djece punih ljubavi, pažljivih majki, očeva, prijatelja. I, sjećanja.\"
Sjedi stari Dodik u basti i upita sebe, Ne znam jel me sramota sto sam protiv reprezanticije svoje glaso. Na upit njemu odgovor brzo dodje To doleti lopta preko zida baste i u glavu ga strefi, kad tamo iza zida mali Salko,Jovo i Jure placu i mole ga da im loptu vrati..
Ne ložim se ja na Hrvatsku nego sam ja Hrvat koji živi u BiH, a tebi to smeta pa mi negiraš identitet. Ne smeta meni što si ti moje cvijeće. Moći ćeš i dalje pratiti svoju jednu i jedinu Hrvatsku.:)
nikom ne smeta što si ti BiH katolik, tako treba, a što se ložiš na rh, a tamo te neće to je za neku drugu diskusiju. a sad vozdra jarane i pali se tako brzo ;)
TAKOOO I TREBAA!! DOK OVA DRZAVA SKROZ NE PROPADNE, NECEMO NIKAKO MOCE NAPRIJED! PA ONDA SVE ISPOCETKA!
Pa je li ti krivo što se smatram Hrvatom po nacionalnosti pa pišeš što se Hrvati i Srbi ne isele?
Prema tome nama je BiH jedina domovina a vi i tako ne zelite biti Bosanci.
@@BiH Zato sto mi sebe ne nazivamo turcima za razliku od vas koji sebe nazivate Srbima i Hrvatima.
ovaj sa nekakvim glupim nadimkon zelen zub @ima stvarno pokvarenu mastu ..kaze mama njegova i prljave strasti..da je gori od cace.. a sestra ipak vise voli cacu kaze da ima vise iskustva... dzaba sto ga mama poducava godinama on jos onako bubuljicav poceo i o politici onanisati!!!
NSBiH od danas više neće biti član FIFA-e i UEFA-e- novinar koji je pisao tekst ocito nema blage veze o cemu pise, NFSBiH nije iskljucen nego suspendovan. Da je savez iskljucen mi u slucaju usvajanja statuta ne bi mogli nastaviti kvalifikacije, krenuli bi na FIFA listi od nule itd.
Uredu je,Snaqovac.prezime Bosnjak sve govori.i normalno je da su svi porijeklom iz Bosne.
NATALITET CE PORAST, AKO IM DODJU BOSANCI,A BOGA MI I HERCEGOVCI.SVI SMO MI BOSANCI I HERCEGOVCI, BILI U HRVATSKOJ ILI SRBIJI.