Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najljepša i najbolja zemlja na svijetu. Trebamo se samo svi ujediniti i raditi zajedno na dobrobit ove zemlje, bez obzira na vjeru, naciju, političku stranku i sl. Bosna i Hercegovina!
Trebali bi, al hoćemo karinu. Bakir mrzi Katolika i pravoslavca. Čović mrzi muslimana i pravoslavca. Ivanić mrzi muslimana i katolika. Sad smo ga tek na***.
@lulic senade vjeruj drug da se oni ne mrze,ali im je korisno da mislis da se mrze.Kakve oni koristi imaju kad bi se narod BIH ujedinio,nikakve. Svi bi u zatvor otisli kad bi bili skinuti sa vlasti
BiH je dosta sranja, želimo ono što je normalno, a ne da se vraćamo u primitivizam i prijašnje stadije razvoja.
Jel se kaze Đeko ili Džeko :-))
@between svaka čast na komentaru :)
zašto svi pišu vidjetićemo protiv Izraela, pa navijači BiH nikad nisu izazivali niti na nacionalnoj osnovi navijali, to što vole ovu zemlju jer nemaju rezervnu ne može im se uzeti za loše jer nema ništa ljepše nego navijati sa uzvikom "VOLIM TE BOSNO,"ili HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO"ili
Meanwhile in Belgrade...
vidicemo tu "navijacku kulturu" u utakmici protiv Izraela 12/06/2015
okej
You need a money?!! Visit: http://tajnodrustvo.wix.com/pointbet
od 1 novembra ovaj video u srbiji u kinima !! raspistolji me
BEGIC LOPOV SE UVLACI NAVIJACIMA JER SE BOJI BATINA ZBOG SVOG KRIMINALA
nesto kontam kako bi im srbi izviždali himnu 100% , oni svima izvižde himnu sto je dno kulture
meni ce moj amidza za rodjendan kupiti dron pa da se igram sa njim
ĐEKO OPRAŠI ME