Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savez je glavni organizator kriminala u nasem fudbalu,svi novopeceni "reprezentativci' su njihovi puleni gdje se uzima pinka od transfera.Lafo oni ne znaju da su sva prvenstva namjestena,kupovi takodje
Sve ok, ali zar da Elvedin Begić pravdu sprovodi. Načuo da Tan i Husić imaju para, pa da šta ugrabi. Premiranje postoji u puno jačim ligama, pa i na reprezentativnom nivou.
Oduzeti sve titule koje su dosle prevarom i kupovinom...volim te zeljo
ovde kitarima puna usta osima i zelje, a zaboravili su da smo mi te sezone izdominirali ligu i oborili sve rekorde svijeta, i na kraju preko qrca igrali u trebinju jer nam ni zasta nije trebalo... nekakve pare nisu tu bile ukljucene... ovo je sad druga prica, sarajevo je kupilo titulu u posljedna dva kola i uticali na borbu opstanak tako sto su vitez, mladost i travnik ukljucili u to... travnik nije htio (za koje cudo) a mladost ispastala zbog toga... kaznite lopove rigorozno!!!
Jaaooooo sta nam radu dusmani!!! Nidje veze! Zato sto smo trn u oko svima!! Volim te Sarajvo!!
biće kažnjen Husić i ćao kao i Šavija iz lukavice,nema tu pameti,prevelik je Sarajevo klub za ovu državu
Ode Slobodi nakon istrage -9 bodova, Zrinja prvak -svasta?!
Misliš Željo prvak? Željo će biti ispred Zrinjskog :D
Mozda je vrijeme da se od necega/nekoga krene i da se konacno pokrenu istrage o štimanju. Dosta je bilo štimanja i uzimanja titula po dogovoru/kljuću/štimanju.
Sreli se jedne prilike predstavnici Leotara i Želje u jednom restoranu pred odlučujuću utakmicu za Leotar. I pita Trebinjac "hoćete li nastupiti u najjačem sastavu"? Odgovor možete pretpostaviti, a odnosio se otprilike na motivaciju, itd.
Mogao bi Husić k'o Gazi Husrev Beg zbog lajanja u zatvor.
@edisss pardon, pritvori.
Nas savez je smijesan i jadan da gori ne moze biti, jutrosnji spisak je to najbolje pokazao, od ove price nista nece biti jer ovaj isti savez godinama stima titule i klubove koji trebaju ispasti, jedina liga gdje se prvak odlucuje po nacionalnom kljucu.
E fini talijaniOni su Juventus koji je žario i palio prebacili u drugu ligu zbog mučki
Pitaru nisam te prepozno.
Kad već pominješ Juventus i Calciopoli onda bi trebao znati da se tu dio po dio te presude otkida, odnosno da se prava istraga tek vodi protiv sudija tog Calciopolija jer mnogo Juventusovih iskaza je poništeno a da nije ni viđeno/saslušano. Calciopoli je namještaljka italijanske mafije da skine Juventus sa trona Italija i da Inter i Milan dođu malo do te slasti ali nisu puno uživali u tome kao što se vidi ovih godina :))
Opravdavam istrage kada je ovo u pitanju ali treba istražiti i onaj period dominacije Želje sa Amarom Osimom kada je nekoliko utakmica na Grbavici riješeno smiješnim penalima u 92 minuti kod rezultata 0:0. Također, istražiti i Željino puštanje Leotara na račun Slobode.
Tražiti premiju za ono što ti je sportska obaveza, pobjediti lošijeg protivnika, neprocjenjivo. NS BiH bi trebao ukinuti tj. kažnjavati davanje premija i svojim igračima ako pobjede. Ako se dokaže da je ovo tačno, Husića doživotno izbaciti iz fudbala, zamislite kad je spreman od svoje ekipe da za 20000 KM traži pobjedu, koliko traži da izgube.
@amortizer Zvuci cudno ali Husic jeste multimilioner koji ogromnu lovu zaradjuje u Americi ciji je I drzavljanin. Covjek je levate prozvao zbog sibicarenja a ne zbog para,klosare je razotkrio I veliko mu hvala
nije covjek nista trazio, nego su ibrakovic i dino zvali, dosadjivali i mahali sa 20000
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
grudva je krenula