Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam bio protiv Mese, ali po malo postajem zabrinut: "puno posla za sve nas, za mene i za stručni štab". PRVO: Nikako da cujem kakvog posla. Na cemu je fokus? DRUGO: Reprezentacija se sastaje 4-5 puta godisnje po 4-5 dana pa kad se sve sabere tu je 20-tak dana rada. To je vrlo kratak period da bi se nesto puno radilo. Mnogo je vaznije znati, vec sada STA BI SE TO RADILO? TRECE: Sve vise sticem utisak da Mesa bas i nije puno gledao igre nase reprezentacije (kao i Vaha, uostalom), jer da jeste , vec sad bi bio puno konkretniji. MESA, OD TEBE SE OCEKUJE DA POKAZES ZNANJE, VJESTINU I SPOSOBNOST I da to EFIKASNO preneses na igrace. A ne da puno radis, jer to zvuci kao fraza.
"...kazao je u izjavi za Agenciju FENA popularni Meša Baždarević." - Podsjeca me na ono od ranije, samo je bilo "popularni Pape.".
Mehaga, zelim ti da razavalis Izrael minimalno 3-0
Ha j ti pocni obilaziti igrace Mehmede nas preposteni.Naslusali smo se mi supljaka od Amidze proteklih 5 godina,mojne vise svega ti. Znaci prvo Italija pa na sjever polako,da te slucajno ne prenese pa onog Slinu Svena i ine pokusaje od igraca da zoves kao ona ubleha prije tebe.
ne dipr mesa nego zasuci rukave imamo punonproblema a malo vremena !
I ja tebi zelim da slijedece godine pobjedis sve tekme sa BIH.
meša diplomata
Pape svima po spisku cestita najnoviju uz rijeci-Nisam se plaho umorio,al menadzeri vele,da moram jos odmarat!
Hahahaha, hoće njega Galatasaray, Azerbejdžan, Barcelona, Bayern, City, PSG, Leotar, Trećaligaspor, i tako slični. Otimaju se, ne zna čovjek gdje će od posla.
Ceka Safet da mu Slino i Avdija posalju givite sa pijace,mora dobro da odvaze ponude :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)