Nogomet
46

Novogodišnja čestitka Meše Baždarevića

FENA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Nova 2015. godina za veliki broj naših sportista biće period potvrđivanja njihovih kvaliteta i talenata. Šta se može očekivati od naših najboljih nogometaša, i šta Zmajevi mogu da naprave u ostalim utakmicama kvalifikacija pitali smo novog selektora Mehmeda Mešu Baždarevića.

"Svim građanima Bosne i Hercegovine, svim ljudima dobre volje, našim navijačima i svim sportistima, posebno našim rukometašima, koji prvi nastupaju nakon praznika na Svjetskom preventsvu u Kataru, želim sretnu i uspješnu godinu" kazao je Baždarević.

On u novoj godini očekuje puno rada, "puno posla za sve nas, za mene i za stručni štab, za ljude iz Nogometnog saveza, ali i za ljude u medijima".

"Poželjeću svima dobro zdravlje u novoj godini, da svi završimo lijepo ovu 2014.godinu, a svima u narednoj godini da poželim puno sreće i uspjeha, našim familijama i fudbalu u Bosni i Hercegovini. Dajem obećanje da ću puno raditi, da ću sve učiniti da ostvarimo ovaj cilj koji je pred nama. Sretni i zdravi bili" kazao je u izjavi za Agenciju FENA popularni Meša Baždarević.