Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lepisrbo K.U.R.A.C SI TI srbin,DA SI PRAVI srbin NE BI MIJEŠAO EKAVICU I IJEKAVICU.AKO NEKAD OTPUTUJEŠ IZVAN SVOG GENOCIDNOG ENTITETA RECIMO U FRANCUSKU DA GLEDAŠ FRANCUSKA-BIH I DA NAVIJAŠ ZA FRANCUSKU VJEROVAO ILI NE, GLUPANE ZA NJIH ĆEŠ BITI SAMO BOSNIAK.POTREBA KREKOVANIH srba IZ BIH DA BUDU VEĆI srbi OD srbijanaca NIJE NIŠTA DRUGO DO KOMPLEKS NIŽE VRIJEDNOSTI,A PEČAT NA TAJ KOMPLEKS SU UDARILI KAD SU NAPRAVILI GENOCID.
nema linka,,, ekskluzivno gledanje tekme samo na TV 1 ,,, uz komentar sabahudina topalbecirevica baheee,,, ako nemas ovaj kanalll nistaaaaa vozdricaaa p.s. ako ne dobije bosna kosto je engleska dobila 1982.god.. nista od nas.!!!
nadam se da ćemo proći....volim te Bosno....pozdrav iz Banja Luke
sajo, razbij im picku...
molim, ako neko zna, dajte link za gledanje preko neta, hvala
Turadijo srecno u kvalifikacijama... Niste vi losi, mogli bi mozda da se i plasirate, fina je to ekipica, Pjanic i Dzeko su OK, ostalo prosjek i ispod prosjeka... sto moze biti dovoljno Cuvajte se Rumuna, oni ce vas tamo razoriti, to je sigurno, ali u Bosnistanu sve je moguce...a protiv Francuza jedan bod u obe bi vam bio kuca.... ajd jos jednom sretno iako cu navijati protiv vas svaku utakmicu...lijep pozdrav iz RS
Nedanem li ga ovim necu vise igrati za bih...samo nas bodrite sve ce biti ok protiv luksemburga a za francuze neznam bit ce remi valjda
http://just2cool.com.ba/ep2012/
Puno sreće večeras
http://www.youtube.com/watch?v=lAVnkl8mINo&feature=related
Joj, al me nasmijavate..covjek experimentise 4 tekme otkako je selektor, kaze detaljno je analizirao greske i izvodi opet isti tim..ja nasu repku pratim od Italije, Albanije svaku mogucu uzivo i ovaj konj od nazovi selektora najblizi je po postavci igre Musovicu ( Farski otoci..napad Bolic,Kodro, Baljic, Topic...) svi zajedno, haha hahah..pa nas Katar pobijedi..vidimo se strucnjaci veceras, tacnije oko 22 30
Maloprije su momci otišli na trening. Svi su vedra lica i samouvjereni. A luxemburžani na reklamnom tv spotu naglašavaju da imaju \"ozbiljnog\" protivnika. Pape je mnogo ozbiljniji i stručniji trener nego što to mnogi misle. Ima jake igrače i sa njima može daleko, inšaAllah.
nama tvoja ajsa pusi kroz onaj prozorcic na burki. nece da ima posla s vasim invalidsko osunecenim batrljcima.
ajmo pape, razvalimo taj luksemburg s 200 stanovnika, od cega polovicu broje bosnjacki zidari.
Hajmo BiH!!!! Igraj u inat dušmanima ove zemlje!!! Mislite samo na to kako će vas u utorak na Koševu dočekati 35,000 patriota ove zemlje!