Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boj ne bije svijetlo oružje...već boj bije srce u junaka ;-) vamos Bosnia
Proce i drugu grupu vjeruj meni
Razlika kod nasih i agresorsko-genocidnih hrvatskih, je u tome sto njihovi mogu igrati sah, i to se novinarima svidjelo, a jos nase ce nositi vecina Bosnjaka, dok druge ce nositi agresorsko-genocidna kopilad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I jesu GRDNI vala... Moralo je ovo mnogo BOLJE !
Nije vala, bas su lijepi, jednostavni.. Nista zakukuljeno zamumuljeno..
Na klix-u da su kak'i sportski novinari makar bi na kraju teksta obznanili da će se poslije svjetskog izgled dresova promjeniti tj. da će doći nova i bolja garnitura. Ljudi nisu stigli napraviti dresove koji po našem izboru jer je na vrat na nos potpisan ugovor sa adidasom i doš'o je malo kasno jer naši nisu znali s kim od jačih sportskih kompanija potpisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bas mi je bitno, sta Telegraf misli. Bitno je, da ja mogu kupit dres u Adidas Store, nista vise. Meni je to bolje nego dres Njemacke, Argentine, itd.
Francuski gostujući izgledaju ist'o kakve polo majice ili one klupske u kojima izlaze na zagrijavanje... Brazilski dres na isti fazon zadnjih 5 godina, k'o i hrvatski... Sasvim je logično da su naši dresovi ovako jednostavni, s obzirom na činjenicu da je ugovor potpisan skoro... Adidas je bio zaokupljen dizajnom dresova drugih reprezentacija. A to tako i ide - uvijek "debitantski" dresovi novog sponzora budu jednostavni... Meni iskreno nije loš... manje je više...
da su stavili Mercedesov znak na desnoj strani bio bi bolje ocjenjen !
ovaj telegraf prodana duša... dobro je dole neko napiso najbolje ocjenjeni nike dresovi a najgore adidas... a da smo ostali u legeinim dobili bi nulu
U Francuza dresova k'o da su manekeni a ne fudbaleri
Iskreno, meni nije ni toliko los. Moglo je bolje ali zakasnili smo na ugovor i nemamo jedinstven dres samo za nas. Ali sto je najbitnije je da ce fino izgledati na igracima jer Adidas dresovi su tijesni, a oni iz Legea bili ko padobrani siroki. Izgledali smo smijesni u njima. A ovi su bas uz tijelo i fino izgleda iako je dizajn malo podbacio.
Realno, rekli su ono sto i mi svi mislimo. Neka je na cast savezu.
A tek primjetim da nam i grb ima drugačiju boju na desnom dresu :D
Mogu Francuzi obući ako hoće i zlatne dresove, ali to im neće pomoći da ih ne izbacimo u četvrtfinalu ;)
pa i logicno da nisu nesto, jer je ovo probna verzija
Da, probna verzija za tu seosku jebenu priredbu zvanu Svjetsko Prvenstvo. Gleda ih samo milijarde ljudi? Hajde ne kaki.
pa glupane, jesil citao da ne mogu prije septembra izraditi prave dresove, ove su nasli u spajzu...
jebe mi se za telegraph... da su mu dali i minus od 100 poena ja cu ga ipak KUUUUPIIIIITIIIIII
Meni licno su od hondurasa najruzniji, onaj logo H prevelik, poslije njih njemacki rezervni dres. nas je ok, jednostavan, jedino bi mozda dodao neke tanke zute pruge, al nema veze
vauu prva 4 mjesta zauzumaju dresovi marke nike a zadnja mjesta adidas. cudi me je li to slucajnost ili je ipak to placeno ocjenjivanje.
Pogledaj broj repki na SP i sve ce ti jasno biti.
Pederska kolumna i novine telefraph. Vrlo vazno koja ima najvecu ocjenu, garant ta nosi bodove dodatno.
da bi se adidas, nike, ili puma potrudili oko dresova moramo stvoriti "kult reprezentacije", kad to stvorimo proizvođači će se borit da nosimo njihove dresove... budimo realni dresovi su nam ružni...
ne treba stvoriti kult ali treba dati adidasu vremena. oni su sami rekli da zbog manjka vremena ce BiH nositi standardne dresove te da ce tek 2015 dobiti specijaliziranu verziju dresova. a dresovi uopste nisu po meni ruzni vec jednstavni. ali dobro nama nije valjala legea ne valja nam adidas jer neama sve ne valja. a ne pitas se sto ovdje prva 4 mjesta zauzimaju dresovi nike proizvodjaca a zadnja mjesta adidas? ja ne kazem da smo trebali bti medju prvima ali ima i adidas finih dresova. argentina, njemacka spanija itdd..
Tesko je napravit neki prepoznatljiv dres kad nam je zastava truba. Hrvati iskoristile svoje kockice, a priznaces da mi stavimo trokute bilo bi stvarno smjesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)