Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azuri su legende uvjek zakažu sa nekim outsiderima kao n.p. N.Zeland ali to je već postala klasika vidjećete gdje če završiti S.P. u polu finalu,finalu je to je ipak stara dobra Italia............forza
opet penal za zabare.
sta sam vam reko talijani veze nemaju
pa ovo je cisti opsajd novog zelanda sudije su katastrofa,koliko su samo meceva oni odlucili!!!!
I tajo bi sine :))))
Znaci talijani opet na gu...zove prosli, kao i obicno !
a svi italijani ce tvoju mamicu
samo bez umiranja ;)
i ja bih, brate, i ja bih...
Da mi je ovo podudlat kad bi sutra umro: http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/modailjepota/clanak/100619014
Uzbudljiva utakmica, cestitke Novozeladjanima na bodu, iako su Italijani bili bolji i imali vise prilika. Nerma vise dobijenih utakmica i to je dobro. I malo off topic, sjajni komentator Zoran Suko: dobar poznavalac, informisan, prirodan, a uz sve to i duhovit. To nam je trebalo ovdje u BiH, da i ne zatamnjuju HRT i RTS moj izbor bi bio BHT tj. javni servisi. Kristic isto OK. Mijajlovic je simpatican, u svakom zslucaju originalan.
to pipo kralju... :)
... ovo sp. al ko\' da vidim da ce se italijani (ko i uvijek) provuc kroz grupu, i onda ce im se buffon vratit i progurace se daleko (na penale, doktorski, italijanski, ko i uvijek :P )
Što je gori od goreg? Zato što favoriti i ove šminkerske reprezentacije više ne dobijaju tekme k\'o što su ih dobijali na ranijim prvenstvima? Smiješni ste. I ja kažem, naprijed autsajderi, spustite ove Forze i s*anja malo na zemlju.
yebote SP sve gori od goreg