Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovaj blijedi haslbank....
javio se neki frajer iz amerike bezimenom trbatom mesiji , bošnjo koji ga zna: ej6kiddd1 23. 02. 2013 u 15:13 Reply Husicu nes eri nije ti ovo BIH ni Bowlin Green KY samo lazes i kredes lopove. Pokro si u Kentucky i pobjego dole i ostavijo svog badju da bude presjednik islamske zajednice Faruka Avdica koji je osto duzan vozacima pare ko i ti sto su ljudi vozili a pare nisu nikad dobili lazove jedan.
Zajebeš li jednu tekmu slomit ću te Fukare zauvijek
“Lično sam ja donio odluku da angažujem Sadikovića... " ali onda bezimeni novi 'veliki vođa ', seljačić skače sebi u usta i kaže da kao da su to uradili "ONI ?! " (koji ba oni ?!) ko biva, RAZMOTRILI : "Nakon što smo realno sagledali cjelokupnu situaciju,... " Čuj SMO ?!?! seljaaaaaaačino siledžijska ! mrš iz tuzle !
Ahahahahahahahahaaaaaaaaa :-)
trbati bezimeni srebrenički seljačić iz -krmčić i tuzlanski mamić- je novo zlatno tele ili sveta krava u jednoj zatucanoj bosanskoj palančici. došao je lažni car šćepan mali u vukojebinu i sada harači kao da je allah poslao. dok vama dođe iz zicagu u vugla sloboda se vraća u drugu ligu.... pozdrav skorim drugoligašima u ovo doba dogodine,...
Koliko puta su soketa nabili nogom iz slobode :-) ?
Sta je sa haselblankom?
Azmir Husić: “Hasselbaink stiže u nedjelju !" http://www.youtube.com/watch?v=6AZsE0qFBTw
daj ba tamo nabavite crne kreme za cipele i malo namažite sadikovića da liči na Hasseta: Azmir Husić iz Brazila : “Sadiković je moj izbor!" trbati seljački bezimeni (AH) nasilnik se navalio na brazilske prostotutke, a samo emaile šalje i upravlja slobodom. ooj Bože, sidu dobio !
Baš sam ganuta. :')