Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ide zelji titula, dobri su ... ali kad vidim ovo da se vrati titula u glavni grad, tamo gdje i pripada, s.e.r.e mi se... j.e.b.o te. sarajevo=london al u q
otkud ti znaš šta je namješteno... onda su i laktaši namješteni, oni sve pobjeđuju.. NEMAŠ POJMA
je klasicni glupi kondom!
Velez!!! Mostar! Velez!!! Mostar! Oooooooooooo...ooooooo... ooooooooooooooooo!
U prevodu pali qurcu za usi a spominjete titulu,budi realan i reci da samo Zeljo i Borac imaju sanse za prvo mjesto.
Veliki Vezir 27.03.2010. u 19:07 POKUSAJ MI NABROJATI FUDBALSKE LEGENDE TOG TVOG TRAVNIKA A JA CU TI KASNIJE NABROJATI FUDBALSKE MAJSTORE KOJI SU IMALI CAST NOSITI SVETI BORDO DRES FK SARAJEVA . OSOBNO NISAM PONOSAN NITI PONASANJEM IGRACA A NI POJEDINIH NAVIJACA FK SARAJEVA ALI SAM PONOSAN NA TO DA VOLIM KLUB KOJI JE NAJTROFEJNI FUDBALSKI KLUB KOJEG JE IMALA NASA DRZAVA . NEKAD SMO SLALI NA TZV KALENJE IGRACE U KLUBOVE POPUT TVOG TRAVNIKA . NIJE TRAVNIK DOSTIGAO VISINU JEDNOG FK SARAJEVA NEGO SE FK SARAJEVO SPUSTILO NA NIVO TRAVNIKA .
Kad im ne ide zakuhaju na terenu, kad im još više ne ide zakuhaju na tribinama, a kad im nikako ne ide traže bodove za zelenim stolom. Nagradno pitanje: Igraju u Premijer ligi BiH, nastali političkom direktivom komunističkih vlasti i otimačinom igrača kluba iz istog grada, nemaju vlastiti stadion, imaju najgore navijače u BiH? Izgledali su jadno protiv TRAVNIKA!!!
pa Chala bira te igrace, sto si ogranicen..
Sta moze Cala sa onakvom ekipom, onim nesposobnjakovicima ne bi ni Murinjo pomogao.
Želji želim remi, a da Borac sutra nabuši Zvijezdu! :D
Zelji zelim titulu,i da nabuse Slaviju 5:0. HZS
ljudi ja nebi volio da borac uzme titulu volio bi da to bUDU ŽELJO I SARAJEVO I DA SE TITULA PONOVO VRATI U GLAVNI GRAD TAMO GDJE I PRIPADA
uprava,cala,igraci nek vas bude stid!
\"evropsku ekipu\" hahahaaha strumf ostaje strumf!
\'ta ce maleni, mogu samo veceras gledati evropsku ekipu kako gazi slaviju i Huan Antonio Samaran je rekao: Dovidjenja drago Sarajevo :)