Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čak i laž ima svoju draž ahaha...
Dade Mraz će da ispuni želje Bošnjama
@zaboravan Krampus dolazi po takve kakav si ti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vi jos u bajkice vjerujete?
A dje je pećat?
@puJ-do šarena laža...dali nekom malom koji zna u CAD-u crtat da napravi maketu..pazi, ide TEK priča oko regulacionog plana, pa se da u proceduru OD DVIJE GODINE ZA IZMJENU REGULACIONOG PLANA, tek onda ide POZIV INVESTITORIMA Tj. ide se tražiti budala koja će dati pare za ovo! Ono ko to je pussy smoke, stoje takvi levati pred vratima uprave, samo eto zeza nas ova sitnica oko regilacionog plana koja će se razvuči na jeno 4 godine.., bitno je da mi imamo maketu spremnu...;)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
30 miliona za 20 000 gledalaca, za sta je ostalih 166 miliona? osim za travnjak i svlacionice, bolje povecajte kapacitet nego radnje okolo...
Sta je ovo ??? MORDOR ili TWO TOWERS jbt :) The Lord of the Grbavica 😜
Malo je macku i teleca glava! :o)))) Al` hajde, neka, sreca je lijepa samo dok se ceka. Zivi bili pa vidjeli, sto rece Valter.
nema od ovog projekta nista.. jos barem 40 godina
DUŠMANI Šta ima kako ste.... VOLIM TE ŽELJO
Smjesnije jos nista nisam cuo
ovo se neko dobro naroko LSD-om....... majko moja
u drzavi gdje je prosjecna posjeta oko 1000 gledalaca, gdje se ne zna ko je gori, zeljo i sloboda grade stadione a ne mogu popunit ni ove tribine sto imaju. jel to sad svi ocekuju da ce na njihovom stadionu igrati repka? veselo nema šta
Ti si sine glup!
spremite se, eto koldze i bagera :D
A koji ce biti broj zaposlenih u tim ogromnim kulama i prostorima,jel' 100.000?
Bolan nemate para ni lopte nove da kupite, jeste ufursatili pa navijače i publikum uzjebavate!
Ovakav stadion treba izgraditi i da se na njemu igraju samo vazne utakmica,bas kao sto su Vembli napravili.. A svaka ekipa treba da pravi uredjene stadione do 5000 sjedecih mjesta.. Realno takvi nam stadioni trebaju..
Sad se mora rusiti Mercedes Arena da bi se pocelo sa izgradnjom ovog vele objekta , da prostite razbacivanje para odnosno kurchenje.
HahahahahahahahahshahahahhahHahahahah :)
nema od te ljubavi nista nazalost. ali nada zadnja umire ! ne znam sto ne naprave stadion sa kapacitetom od najmanje 30.000. najbolje bi bilo da grad sarajevo ima jedan moderni stadion koji pripada zelji i fk sarajevu. troskovi bi bili manji za klubove a i stadion bi svake sedmice bio u funkciji. nerealno da ce se to desiti ali je to logicno i bilo bi najbolje rjesenje