Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde molim te mojne tisra.svugdje na svijetu se namješta,samo što je u italiji takva situacija da zbog proslih vremena se ne prepušta ništa slućaju.u italiji ne mozes biti policajac ako ti je pra pra pra pra dedo imao nešto sa mafijom,a nista novo tiniti posebno nama su interesantni talijani sa namjestanjem a kod nas ljudi pokradoše Boga Oca pa nikom ništa.
kod njih kad se dokaze ko je namijestao odmah ga rigorozno kazne.jedan veliki Juventus odmah leti iz lige to je država braćo draga a ne kod nas..inspekcija ne smije da zatvori nijednu hercegovačku kladionicu,kazne široki sa 2000 km itd itd,a iskreno najviše se namješta u francuskoj.
pa bog te .... Mauri jesi normalan, pa ionako smo trn u oku ovim bogatasima sa sjevera..jos ti i tvoj porok..ucinio si im uslugu mamlaze
nemojte mi vise spominjati seriu A i klubove, sama mafija
Imal ko kakvu siguricu za danas
hapsi hapsi, zabaaaaaareeeeee
haha... onda u BiH treba otvoriti novi zatvor..ali prvo prebrojati sve uprave svih klubova i igrace pa po tome gledati kapacitet zatvora...
joj kad pocnu hapsiti po ovoj ligi
opet Juve u nizi rank :D
A bas sam tu pao na tiketu na kladionici,hocu li dobiti lovu nazad
Samo je inter posten klub!!!
nevjerovatno, opet žabari namještaju utakmice?!?!?! ma jooooooooooookkkkkk, pošten svijet....aj Carmela!!!!!!