Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isceraj onog vranjesa niko nek ne bude stoper. kakve mi budale imamo to nema nigdje u svijetu
..... dobro drugo mjesto.......... gledajući regionalno....... naravno, prvo mjesto drže vatreni..
Velika HVALA Susicu,za velik napredak na fifinoj rank listi!!! Slovacka 17 Grcka 25 Amerika 27 te ekipe smo tukli ili nadigrali.A mogli smo jih i dokrajciti,al pametni radi konta citavom svijetu.Dobro nas je zguzijo. I jos sad da se ne plasiramo,onda nam znaci jos teze kvalifikacije za SP.Bravo Susicu.Sve sto si/ako i jesi ista uradio,to si i pokvario.
S obzirom kakav se otpad gura kroz reprezentaciju mi smo na odličnom 32. mjestu. Tino, Avdija i Anel ne bi dobili mjesto u reprezentaciji Kipra.
A Vranješi su jedan nivo ispod ove trojice.
Koliko drzava i sugavi politicari ulazu u nogomet i sport opcenito, dobro da smo ikako na listi :/
meni je moja belegija na prvom mjestu
Vranjesu četooooooo...mrš napolje.....gubaru......
Ja mislio da ima samo Zmaj od Šipova kad ono ima dosta zmajeva.
Kako li je Belgija na 2 mjestu skroz ali bas skroz nerealno
portugal? vels? francuska? kakve rezultate imaju ove repke zivota ti?