Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greska je ko misli da je bolje 10 ekipa nego 12 u ligi..nismo mi Crna Gora sa 600.000 stanovnika i nekoliko gradova..ja bi cak povecao na 14 ekipa da se malo i duze igra liga..veca konkurencija..jos je i prevelika pauza kod nas na polusezoni..
Igraće se neki višekružni sistem 100%. Bila bi šega da bude samo 18 kola.
ma bezveze uvode VAR, ma svi će se šprdati sa nama da će i pored VAR-a utakmice biti namještene
A da angažujete strane sudije možda?
Daj ti pare i moze. Strane placuju duplo i moze
koje ce rokanje tek da bude u drugoj ligi
Podsjećamo, naredna sezona bit će posljednja u kojoj će ligu igrati 12 klubova, pošto će od sezone 2026/27 takmičenje igrati 10 klubova.---Ovo je sezona 23/24, naredna je 24/25... Šta je sa sezonom 25/26 ako je naredna posljednja u tom formatu, a 26/27 VEĆ u novom???
Kad gigovic i musa budu sudili VAR se nece koristit
Gerijatrija u sudačkoj populaciji, uz krim hobotnicu iz saveza neće donijeti ništa novo.
eh eto sad ce opet ko ima para pobjeđivati