Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se sta bi bilo da je kojim slucajem umjesto Albanije igrala Spanija ili Francuska koji bi rezultat glasijo.Nisam ni za jedne ni druge ali UEFA je koruptirana.Za zastavu i tron Albanija je trebala biti drasticno kaznjena ali novcano,sa druge strane domacin totalno zakazao i jos navijaci se tukli sa protivnickim igracima to je automatski suspendija ili izbacivanje sa natjecanja ali u ovome slucaju mislim da je Srbija dobro prosla bolje nego sto je i sama ocekivala pa sad ko fol nisu ni sa ovim zadovoljni podnijet ce zalbu smijesno i zalosno i to sve na cast UEFE
Albanci trebaju ovo goniti do Sportskog arbitražnog suda. Normalno da su odbili igrati kad im je pola igrača bilo pretučeno, i kad su ih i redari na stadionu tukli.
koja bi se budala ponovo vratila na teren!? to samo moze lud covjek ha ya....
Revans se igra u Skadru,sjeverna Albanija koja je poznata po hakmarrje = krvnim osvetama...Yebat ce im Albanci mater cetnicku... ni putin ih nece spasiti ovaj put
Ništa ako im nije pravo, žalba, pa poslije žalbenog postupka, tužba Arbitražnom sudu za sport u Lozani (Švajcarska). Naravno ako misle da imaju neke koristi od toga.
ne eto ti podliježeš
Ja da sam u albanskom savezu samo bi trazio od UEFE da mi objasni na koji nacin su oni mislili da igraci se vrate na teren a prije 15 minuta su dobili batine bar 3,4 igraca iz pocetnih 11 ,i gora su ta idiotska sluzbena lica koji su ih zvali na teren a znaju da su ljudi fasovali ili su mozda pobjegli sa terena i prije fasunge pa nisu nista vidjeli idioti, opsta tabaljka pred tunelom je bila.Sramota!
U revanšu neka Albanci prebiju Srbe ,,jebes 100 000,,na će se neko pa ce to platiti hehehehhe