Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A na osnovu cega smo to nazadovali?? Ne razumijem...
Razvalis sve koji su slabiji od tebe, remiziras sa favoritom (Grcka) koji je mnogo bolje plasiran od tebe (i to na njihovom terenu), i onda padnes za dva mjesta u poretku. Bravo za FIFU i njenu de.bilnu listu po kojoj je ta ista Grcka (12.) ispred petostrukog prvaka svijeta Brazila (13.)
Nije isto dobiti loše rangiranu repku ili bolje,koeficijent je veći ili manji.A u vašoj uvjerljivo najslabijoj grupi(bez uvrede) sami jadnici.Ako sada ne budete prvi nećete nikad.
Zna se tko je gazda u regiji...:)
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job.ba
kako vam nije jasno da ako \"nazadujemo\", to ne znaci da smo bili losi, vec da je neko ko je bio iza nas na rang listi, bio puno bolji pa nas prestigao za par bodova!
moji mošnjaci vas više boli Hrvatska na 10 mjestu nego da ste vi na 50-om
@pape pa Lihtenstaj, Latvija, Litva.ni jedna medju prvih 100
Hrvatska u TOP10!
meni nije jasno kako,a dobro odigrali
Ma jeb....o fifu da mi je znati na osnovu čega smo to pali za dva mjesta kada smo u ekstra formi ovu godinu ,umjesto da se popenjemo za dva mjesta mi padamo.Sve je ovo namještaljka nevole nas.
kad mi sami sebe proglasimo vliikom reprezentacijom a padnemo na ljestvici ,kad vobijemo koga mdju 20 najboljih nekoliko puta tada cemo napredovati
samo sanjaj....kakva bih u brazilu...šta ti je
Hajde u osnovnu ponovo. Pored BiH, utakmice su igrale i većina ostalih reperezentacija pa su i neke koje su bile iza nas osvojile više bodova i sada su plasirane bolje u odnosu na naš tim.
Bice to i bolje,kad se samba zaplese na sred Kopakabane...Hajmoooooo Zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Di je SRBIJAAA,SRBIJAAAA
JA KRIMINALA BOZE DRAGI NEZNAM PO CEMU ONDA MOZES NAPREDOVATI AKO POBJEDUJES I PADAS NAZAD NEZNAM DOK JE ONOG STAROG BLATA