Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rvatski gradic u Sloveniji ;)
A jel rovinj u Sloveniji ili Hrvatskoj ??
ZELJO JE SHAMPION------a boracspor,zrinjskibuyuksehirspor i sirokispor od san pa nadalje ce samo ZELJU gledati u vrhu tabele.--odbrane krune je nas posao ..
12 autobusa manijaka ode za rovinj
tooo komplesasoiiii samo navalite.... konpleks koji nabijamo je cudoo... A te gluposti ostali duzni putarinu i to ja stvarno bih vas volio vidjeti uzivo vas sto pisete samo da vidim ko sta sta se ... c c c .. takvi glupani za nepovjerovati.... a Zeljo je najorganizovaniji i najbolji kljub u BiH a vi kompleksasi crknnite od istog.....
Ćelik je u Rovinju, a dobro ove Sarajlije lete za Zenicanima
sta je sta hocete, jeste li svjesni da smo jedina ekipa koja na pripreme putuje vlastitim automobilima? ja postavljam standarde, dobro ostali smo duzni putarinu u hr, al platicemo. evo ode adilovic, za 650k. jeste da ode bekric na ljeto za dz, al...ne bojte se vukasovic i cuic su tu.
Mislim da sa ovakvim trenerom koji kupuje utakmice Željezničar ne može daleko . Ovo naša liga to se našteli al vani Željo je obična kanta za napucavanje. Amar je pravi grobar Želje htjeli mi to priznati ili ne !
Ovu vijest treba prenijet NK Orebic,HNK Rovinj,NK Labin,NK Bistra,NK Čabar da i oni nabiju koga u međunarodnoj tekmi.
Oće li sad Željo odigrati onu utakmicu za peto mjesto na turniru u Umagu koju nisu odigrali iako su morali po propozicijama? Sramota za takozvani "veliki" klub.
Šta je sa Obućinom..., vjerovatno je mlad pa ne može na sudijsku listu...., trapist Amar nastavio sa praksom ulaganja u sudije, šta ga briga za ekipu, ionako kvalitet ekipe u ovoj politički-korumpiranoj ligi nije presudan da se osvoje papirnati trofeji...., je li krenuo Vukasović u Rovinj, da bar jednu prijateljsku utakmicu pokušaju dobiju.....
A mog sina Pipa jos boli glava,a mene gu.za....Podera me ogramna ki.ta direktno iz splita.
haha dajgle luzera....Treba vam zabranit Evropske tekme,samo nas brukate.
Dobro je ak' je Rovinj u 'rvackoj..
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/