Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahahahahhahahahahahhahahaahahhahahhahahahhaahahahhah. Dobar skroz.
"pod policijskom zaštitom" ja kontao bar dvadesetak policaja će biti, kad ono samo dvojica hahahahahahhaha
ahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahha jao sto se ismijasmo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Obicni sminkercici, satro zvijezde.
I da, za one koji to ne znaju. NK Travnik je oduvijek bio osrednji klub republičke lige Bosne i Hercegovine prije rata i FK Vitez bi mu, kada bi ušao u republičku ligu, držao fudbalske lekcije i u Vitezu i u Travniku. Od njih sada strepi FK Sarajevo. Jadno da jadnije biti ne može.
Majko mila, koja konstatacija da je NK Travnik u dobroj formi pa da ga se treba pričuvati. Pa fudbalski klub koji ima takav renome i evropske ambicije strepi pred gostovanje u Travniku treba raspustiti. Pa pustite im malo filmove FK Sarajevo iz ne tako daleke prošlosti da vide šta je fudbal. Sarajevo se nosilo sa Hamburgom i Mančesterom, a vi spominjete da je Travnik u formi.
ma netrebaju vise ni trenirat,u ovoj JAKOJ Ligi mogu i bez treninga bod uzet,bar ce stedjeti znoj,gorivo,struju,ves masine i sl.
http://nogolopta.com/?p=8376
od koga pa njima jedan frajer priđe i iscijepa ljiljane,oni su u pljuvanju šampioni svijeta
Pa dobro, nije valjda došlo dotle da ih mora policija pričuvati. To su ljudi koji su u firmu došli na posao.
Uopste nije bitno da Sarajevo ove godine osvoji ligu. Puno je vaznije da se stvari sloze kako treba za buducnost, da se vidi ko zna, a ko ne zna, ko moze, ko ne moze i ko hoce, a ko nece. Prvak ne moze u LP, a i drugoplasirani ce biti u konkurenciji za ligu UEFA - a. Iskorak u tom pravcu treba da bude prvi cilj. Te se utakmice nece igrati na livadama.
To znači vadiona za ovu sezonu,da se posložite,šta če biti sljedeće sezone amidži če tetka umrijeti pa čete biti tužni!Sa vama uvijek cirkus!
Sta je vaznije? Biti prvak u ligi po livadama,ili je vaznije napraviti iskorak u Evropi, gdje je publicitet i gdje je svaki bod vrijedan para. Kao sto to cine Rijeka ili Maribor. Ni Rijeka nije prvak u Hrvatskoj. Prema tome, titula u ligi po livadama ne treba da bude imperativ, sve dok se stvari ne posloze do te mjere da kao prvak te lige imas jedan poraz i tri nerijesene. Moze cak i losije, zbog neregularnih uslova i terena u BiH jer tu se ni tehnicki bolje ekipe od Sirokog, Sarajeva, Zelje ... ne bi snalazile. Ne radi se ni o kakvoj vadioni. Radi se o zdravom razumu i cistoj logici.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kad DIVOVI trebaju policijsku zastitu - NEPROCJENJIVO! :)
Na Piroti ni Realu nije lako. Sljedece sedmice nove suspenzije ocekivam.
Prosjecna ekipa u trecoj Njemackoj ligi.
sarajevo galaxy
Samo se vi zajebajite
Onda će kasnije vrištati što MUP traži pare za osiguranje. Dva policajca moraju stajati "kao smlate" i čuvati šačicu osoba sa dvije lijeve. I treba da plaćaju...
Jbt cuj pod policiskom zastitom pa gore ce igrati kada svi ocekuju da je svaki clan ekipe messi i CR7 svasta
da vas nema trebalo bi vas izmisliti...