Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gdje ces tu igrat decko dragi, njima teroristi i na tribinama
Kako mogu ti navijaci koji su krivi za njegovu smrti mirno spavati? Ovo dokazuje da ove fudbalske utakmice sve vise i vise lice na skupove klosara i huligana nego bilo sta drugo. Zao mi je zbog toga jer nije uvijek tako bilo. Prije su ljudi isli na tekme zbog ljubavi prema sportu i klubu, sada idu da piju, pale, ruse, i izazivaju koju bitku.
Mozda kod nas i u ovim raspalim, usljivim zemljama pasa moj solidni. Odes u Englesku, Francusku, Njemacku i sl. i uzivas na utakmici. Imao sam priliku gledati utakmicu Premiershipa u Engleskoj i nikad je necu zaboraviti dok sam ziv. Inace generalizacija nije kul.
Slazem se. Jer razliku od siromasnih i neuredjenih zemalja poput nas i ostalih, te drzave imaju zakon i odgovornu politiku sto se tice tih stvari. U Engleskoj ako te kamera snjimi da si bacio na teren baklju, pusiona ti je. Kod nas je to redovna pojava i vec dio utakmice.