Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ste vi pustili Živinicama kući, to vam i treba. Dobijete kuci 5-0 pa toliko izgubite u gostima. Ozbiljan klub niste.
Gledao sam utakmicu na city tv stvarno sudjenje na ovoj utakmici je bilo kriminalno penal za Olimpik nikad smješniji kad igraća nisam vidio smijao sam se pola sata
@njonjal Možda nisi dobro vidio!?
Prosle godine su bili u ljubavi sa olimpikom da povale Velež
Proglasite ih nepoželjnima u Bosni i zabranite im pristup svugdje gdje se igra nogomet
Savez je mafija, al' ga i ovi iz Zvijezde presrase.. Cuj sudija udario zastitara nogom i ovaj zavrsio u domu zdravlja. Mora da je bio polukruzni majgeri..???
Ima video kad ga je udario. Prvo se informisi, pa komentarisi.
Kakve ostavke pa to je kriminalna institucija, zanima me da li je se neko iz saveza možda slučajno oglasio po pitanju suđenja na utakmici velez zeljeznicar od strane zenickog sarajlije sivca, koje je bilo za hlađenje istog bar jedno pola sezone, ali ipak treba biti razuman i sjetiti se da je taj sivac i poslan od strane saveza da pogura zelju.
@predsjednik3 Ti nisi zdrav! Pa Velež se više služio rukama nego nogama cijelu utakmicu, znali su da ne mogu pobijediti i čak zabranili TV1921 snimanje utakmice! Zbog takvih kao ti se krade, kontaš? Željo je već pokraden za šest bodova!
Svi se samo žale kada njih zakači ''odred smrti'' a do tada je: ''nek' komšiji/susjedu Crkne krava.
@Hamoponovouredu Naraavno malo slovo i samo jedno a.
@Hamoponovouredu Tako je, kad je Bosna Visočka sjedila na ovom baš njihovom terenu radi lopovluka, zabijali su im golove dok su ovi sjedili.. Kolo sreće se okreće ;)